Прямо на кулемети: у мережі з’явилися кадри провального штурму росіян на мотоциклах

Російські штурмовики безуспішно намагаються використовувати мотоцикли під час атак на українські позиції. 27 травня в мережі з’явилося відео однієї з таких спроб, яка закінчилася ефектною ліквідацією групи противника.

На кадрах, які були зняті російським військовими, можна спостерігати чергову “банзай-атаку” на опорний пункт українських захисників, яка закінчилася плачевно для окупантів.

Атаку координували по рації, — можна почути, як командир російської групи підганяє своїх підлеглих, і постійно наказує їм рухатися вперед і якомога швидше.

В одному з епізодів група з двох осіб не впоралася з керуванням мотоцикла, внаслідок чого двоє окупантів звалилися на землю під гнівні вигуки командира. За ними вирушила ще одна група на мотоциклі, але за кілька десятків метрів цих солдатів спіткала та сама доля.

У цей час перша група росіян знову спробувала розігнатися вздовж посадки, але під час наближення до опорника українських бійців, окупантів розстріляли практично впритул. Наприкінці відеоматеріалу видно, що мотоцикл звалився у вирву і загорівся, а штурмовики не подавали ознак життя.

Ольга Степанова

Recent Posts

Через некомпетентність комбрига Шевчука ризикуємо втратити Красногорівку – Бутусов

Командир 59-ї мотопіхотної бригади Богдан Шевчук, призначений рішенням головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, не справляється зі…

6 хв. ago

Відмова від бідності: батько і син стали мільйонерами й змінили свій раціон (фото)

У США батько і син зі штату Теннессі виграли в лотерею один мільйон доларів. Про…

8 хв. ago

За таке ще не звільняли: тепер українців позбавлятимуть роботи пачками

Нещодавно Верховна Рада подолала вето президента України та ухвалила з урахуванням його пропозицій проєкт закону №7731 щодо…

11 хв. ago

Вибухи на Сонці та слабке магнітне поле смертельно небезпечні для Землі: що відомо

Як показує дослідження, опубліковане в журналі Proceedings of the National Academy of Sciences, деякі сонячні…

21 хв. ago

У Лукашенка іранські “шахеди” представили як “вітчизняну розробку” (фото)

На військовому параді в Мінську, присвяченому річниці незалежності Білорусі, помітили розрахунки з ударними дронами "Герань-2" — аналогом…

23 хв. ago

В Алжирі помер посол Росії: що відомо

В Алжирі помер Надзвичайний та Повноважний Посол РФ Шуваєв Валер’ян Володимирович. Йому було 69 років.…

28 хв. ago