Росіяни просунулись у Селидовому: аналітики DeepState попередили про загрозу (карта)

Росіяни продовжують наступати у Донецькій області, зокрема, тиснуть у районі Селидового, і за минулу добу їм вдалося просунутися біля цього населеного пункту. Про це повідомляють аналітики DeepState.

Карта DeepState

Крім того, за їх даними, ворог досяг успіхів ще у трьох населених пунктах на Донбасі – Костянтинівці, Ізмайлівці та біля Богоявленки.

“Враховуючи ситуацію, яка склалася у Селидовому за вчора та сьогодні, то варто розуміти, що брехня погубить не тільки суміжні підрозділи, а й буквально все і всіх”, – підкреслюють аналітики.

Ситуація у Селидовому – останні новини

Аналітик BILD Юліан Рьопке 23 жовтня повідомив, що російські окупанти зайшли в Селидове і почали розвішувати свої прапори. Нещодавно росіянам вдалося захопити шахту і, імовірно, зайти в приватний сектор на сході Селидового.

Як зазначає колишній речник Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов, ситуація в районі Селидового не менш складна, ніж в районі Торецька. За його словами, ворог продовжує застосовувати тактику флангових ударів, внаслідок яких наші воїни можуть опинитися в повному оточенні. 

Селезньов також зазначив, що найближчим часом, швидше за все, почнуться бойові дії в міській забудові. А коли ворог реально буде загрожувати перерізанням “дороги життя”, яка логістично забезпечує весь гарнізон в Селидовому, швидше за все, ЗСУ доведеться відійти з цих позицій, прогнозує він, запзначаючи, що вибір між життям українських бійців і “квадратним кілометром української землі” має бути очевидним.

Романчук Микола

Recent Posts

Віталій Кім пояснив, чому взяв на поруки корабельну сосну Кормишкіну

Очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім офіційно пояснив, чому взяв на поруки народну депутатку Ірину Кормишкіну…

5 хв. ago

“Відмазали” тисячі ухилянтів: викрито працівників ТЦК в Києві з понад $1 млн готівкою (фото)

У Києві правоохоронці викрили працівників Голосіївського ТЦК, які допомогли ухилитись від мобілізації понад 1000 військовозобов'язаним…

14 хв. ago

Ізраїль відклав “помсту” Ірану за ракетний обстріл, The Times дізналось причину

Ізраїль вирішив відкласти "відплату" Ізраїлю за масштабний ракетний обстріл. Усе через витік розвідувальних даних Сполучених…

22 хв. ago

Які депозити вигідні після підвищення військового збору в Україні: відповідь банкіра

Збільшення військового збору з 1,5% до 5% призведе до зростання загального податкового навантаження з депозитних доходів до…

34 хв. ago

Вчені виявили потрійну чорну діру: це порушує модель смерті зірок

Астрономи вперше виявили потрійну чорну діру - систему, що складається з чорної діри, зірки та…

43 хв. ago

“Це максимум…”: військовий аналітик назвав “оптимальний вік для війни”

Варто одразу нагадати нашим читачам, що в Україні продовжується дія воєнного стану, а також відбуваються…

51 хв. ago