ЗС РФ просунулися біля Очеретиного, бої тривають біля ще п’яти населених пунктів, — DeepState

Ворог просунувся біля Очеретиного. Тривають бої в п’яти інших населених пунктах: Вовчанськ, Берестове, Кліщіївка, Уманське та Красногорівка. Про це повідомляє DeepState.

Російські війська нещодавно просунулися на захід і північний захід від Авдіївки на тлі наступальних операцій у цьому районі 23 травня, про це пише “Інститут вивчення війни” у зведенні від 22 травня. Геолоковані дані за 22 травня показують, що Сили оборони завдали удару по російському пункту постачання боєприпасів на північному заході Уманського. Ймовірно, російські війська нещодавно захопили Уманське, і, найімовірніше, створять точку постачання боєприпасів тільки в якомусь підконтрольному прифронтовому населеному пункті. Додаткові геолоковані кадри, опубліковані 22 травня, показують, що російські війська просунулися на захід від Бердичів. Бої тривали й на північ від Авдіївки, в районі Калинового; на північний захід від Авдіївки в районі Очеретиного, Новоолександрівки, Архангельського, Сокола, Новопокровського, Соловйового; і на захід від Авдіївки в районі Нетайлового.

Очеретине на карті

За словами головкому Олександра Сирського, найінтенсивніші бої тривають на Покровському та Курахівському напрямках, а найбільш підготовлені російські підрозділи намагаються прорватися між Бердичами та Старомихайлівкою.

Сирський заявив, що ЗС РФ проводять механізовані та піхотні атаки й іноді використовують в атаках мотоцикли та квадроцикли.

“Інтенсивно атакував ворог українських захисників на Покровському напрямку. Тут, протягом дня, за підтримки авіації та артилерії, агресор здійснив 22 атаки. Напружена ситуація в Уманському та Новоселівці”, — йдеться у зведенні Генштабу.

Ольга Степанова

Recent Posts

Пенсія у 63 роки: що потрібно знати про терміни звернення за виплатами

Пенсійний фонд України відповів на питання, що часто ставиться, про призначення пенсії за віком. Про…

1 хв. ago

Режим сну Меган Маркл і Кейт Міддлтон: які звички приховують королівські сім’ї

Створення оптимального режиму сну має вирішальне значення для забезпечення повноцінного відпочинку. У сучасному світі технологій…

13 хв. ago

Повістки поштою: куди надсилатимуть людям без держреєстрації

Навіть якщо військовозобов’язаний громадянин не має державної реєстрації, це не звільняє його від процесу загальної мобілізації в…

20 хв. ago

На пенсію із повними кишенями грошей: українці можуть отримати одразу 10 окладів

Скористатися можливістю та отримати одразу 10 окладів перед виходом на пенсію можуть працівники державних та…

22 хв. ago

25-річна блондинка всього за тиждень переспала із сотнею студентів та їхніми батьками: рекорд побито

Актриса "кіно для дорослих", 25-річна блондинка Бонні Блу з Великобританії з початку 2024 року набула…

34 хв. ago

Король Чарльз змінює харчові звички: в обідньому меню з’явилося авокадо

Король Великої Британії Чарльз III, відомий своїм щільним графіком і звичкою пропускати обід, почав вносити…

35 хв. ago