Алушта, Ялта, Севастополь: по всьому Криму вибухи, окупанти відстрілюються “хвальоним ПеВеО”

У Криму, де напередодні атакували важливе судно, ввечері 23 травня знову пролунали вибухи. Мешканці півострова в паніці обговорюють нову атаку, але жодних офіційних даних на час публікації немає.

Про це повідомляють у мережі. За деякими даними, по Криму випущено 16 ракет, але мешканців як завжди закликають не турбуватися.

Вибухи були чутні в Ялті, Алушті, Джанкої, Сімферополі, Євпаторії та Бахчисарайському районі. У деяких будинках тремтіли шибки. Також у мережі публікують кадри ракет на тлі нічного неба. За деякими даними у бік півострова було запущено 16 ракет, а в Севастопольському районі було чути більше “20 хлопків”. Також пропагандисти стверджують, що атака Криму комбінована — запущені й дрони, й ракети ATCAMS, ОТРК “Нептун” та Storm Shadow.

Так званий “губернатор Севастополя” Олександр Развожаєв ніяк не прокоментував вибухів, як і “глава Республіки Крим” Сергій Аксьонов. Місцеві Telegram-канали стверджують, що у Криму працює ППО, але “збито не все”. На підтвердження цього у мережі публікують відео вибухів в Алушті. Щодо Кримського мосту, то проїзд ним нібито не закрито, попри обстріли.

Водночас у z-пабликах з’явилася інформація нібито про “удару відплати”. Окупанти нібито запустили у бік Одеси та області ракети “Онікс” та “Іскандер”. Станом на 22:50 повітряну тривогу в регіоні не було оголошено.

Додамо, що вибухи пролунали в різних районах окупованого півострова — як у його північній, так і південній частині. Українська сторона поки що теж не прокоментувала вибухи на окупованій території.

Ольга Степанова

Recent Posts

Кенію охопили масові антиурядові протести: є загиблі, серед постраждалих сестра Обами

Столицю Кенії Найробі охопили масові протести через прийняття керівництвом країни законопроєкту про підвищення податків. Сотні протестувальників пішли…

2 години ago

Великі зашквари Тищенка: подробиці гучних скандалів, в які вляпався одіозний нардеп

Одіозний Тищенко – знову в центрі уваги, а цього разу ще й за ґрати може…

2 години ago

Штраф від ТЦК можна скасувати: важлива інструкція, як це зробити

Починаючи з 17 липня, військовозобов’язані, які не оновили свої персональні дані, можуть отримати повістки від представників ТЦК…

5 години ago

Микола Тищенко з’явився на засідання суду в брендових речах на суму близько 100 тисяч гривень

Народний депутат України Микола Тищенко, який дням став фігурантом скандалу з побиттям військовослужбовця у місті…

5 години ago

У Кенії відбувся штурм парламенту: поліція відкрила по активістах вогонь, є загиблі

У столиці Кенії Найробі мітингувальники намагалися штурмувати парламент, поліція відкрила по них вогонь. Щонайменше пʼятеро…

5 години ago

Графіки відключення світла 26 червня: Укренерго попередило про посилені обмеження

У середу, 26 червня, обмеження в електропостачанні триватимуть впродовж всієї доби. Обленерго будуть застосовувати графіки…

5 години ago