Капітана Гладкого остаточно усунуто з посади начальника штабу Сил безпілотних систем

Капітан першого рангу Роман Гладкий, якого було призначено цього літа начальником штабу командування Сил безпілотних систем, більше не обіймає цю посаду. Про це заявив штаб-сержант командування Сил безпілотних систем Олександр Ярмак в інтервʼю «Суспільному».

За словами Ярмака, на місце Гладкого вже призначено нову людину, однак про кого саме йдеться військовослужбовець не уточнив.

«Я особисто не знайомий з цією людиною, але є багато хто з волонтерського руху, хто про нього дає гарні відгуки. Побачимо», – зазначив він. 

Ярмак додав, що проблема з призначенням Романа Гладкого – не так у ньому самому, а в системі звань і посад, яка існує в Україні.

«Це – система, в якій неможливо прийти ефективним, класним менеджером в цивільному житті і зайняти дійсно важливу посаду. В чому проблема системи звань і посад? Тобі дають звання не від твоєї ефективності, а від років вислуги. І це – тупість, тому що це вчить людей паразитувати. Пристосовуватись, перечікувати, переживати когось. І тому це виростило величезну кількість різних сумнівно компетентних людей», – зазначив Ярмак.

Нагадаємо, призначення начальника штабу Сил безпілотних систем спровокувало скандал.  Як зазначає DeepState, Гладкий є підозрюваним у державній зраді, шпигунстві та корупції. Крім того, дружина військового начебто має російський паспорт, а його донька представляла РФ у спортивних змаганнях.

Варто зазначити, що Гладкого на посаду не призначав безпосередньо командувач Сил безпілотних систем Вадим Сухаревський, оскільки, за словами аналітиків DeepState, це не його повноваження.

Романчук Микола

Recent Posts

6 мільярдів доларів через страйк: Boeing опублікував квартальні збитки

Гендиректор Boeing опублікував план виходу корпорації з кризи. Через страйк робітників квартальні збитки компанії зросли…

5 хв. ago

Вбивство у Німеччині українських військовослужбовців: росіянину оголосили звинувачення

Німецька прокуратура офіційно звинуватила громадянина РФ у вбивстві двох українських військових, які після важких поранень перебували…

6 хв. ago

Стало відомо, яку зарплату отримує Залужний на посаді посла у Британії

У топі високооплачуваних українських послів Валерій Залужний, який на цей час є послом України в Британії,…

14 хв. ago

Воєнна економіка РФ пройшла свій пік і починає виснажуватись, – Bloomberg

Зростання російської економіки у воєнний час пройшло свій пік. Наразі спостерігається її спад. Про це…

22 хв. ago

Мар’яна Безугла звинуватила київську депутатку від Євросолідарності у роботі на партію Єдина Росія

Навколо фракції "Європейська Солідарність" у Київраді продовжують вирувати пристрасті. Не встиг Віталій Кличко відсторонити одного зі…

33 хв. ago

Директор школи займався сексом із колегою в шафі для мітел (фото)

У Великій Британії директор початкової школи був позбавлений права викладати через серйозні сексуальні домагання до…

42 хв. ago