Алаудінов обізвав журналіста «шайтаном» і «чортом»: яке запитання про Курщину вибісило чеченця

Командир спецпідрозділу швидкого реагування “Ахмат”, генерал-майор Апті Алаудінов жорстко розкритикував журналіста російської “Комсомольської правди” Івана Панкіна, назвавши його “шайтаном”, “чеченофобом” та “чортом” через поставлені питання щодо ситуації в Курській області та міжнаціональних конфліктів.

Зокрема, Алаудінов висловив своє невдоволення через публікацію фрагментів інтерв’ю від 15 жовтня, яке транслювалося на радіо “Комсомольська правда”. У цьому інтерв’ю йому ставили питання про роль “Ахмата” під час вторгнення ЗСУ в Курську область, а також щодо конфлікту в Анапі між росіянами та чеченцями.

Він назвав Панкіна “чеченофобом” та “ненависником чеченців”, а також звинуватив його в тому, що той задавав провокаційні питання в прямому ефірі.

“Коли я звертаюся до цього чорта, кажу: для вас вороги не українці, не українські формування, а чеченці. Я його жодним чином не вважаю частиною Росії або патріотом країни. Це просто чорт, який працює на розвал Росії зсередини”, – заявив Алаудінов.

Під час розмови в ефірі Алаудінов звинуватив журналіста у розпалюванні міжнаціональної ворожнечі та зауважив, що для Панкіна головними ворогами є чеченці, а не НАТО чи Україна. Командир “Ахмата” також запропонував висловити свою думку про Міністерство оборони Росії та його керівників.

При цьому відомо, що істерику Алаудінова викликало запитання російського журналіста про те, чому чеченці не воюють на передових позиціях. Алаудінов звинуватив російських військових в тому, що саме вони тікають із позиції, а чеченці “сміливо захищають” Курську АЕС.

Романчук Микола

Recent Posts

НАБУ оголосило тендер, щоб навчити детективів викидати сміття

Національне антикорупційне бюро (НАБУ) вирішило навчити своїх детективів, як правильно утилізувати відходи. Був оголошений тендер…

2 хв. ago

Невідомий з ножем спробував прорватися до Орбана, коли той виступав

23 жовтня в Угорщині відзначають початок антирадянських повстань. Під час урочистостей життя Віктора Орбана опинилося…

11 хв. ago

Принц Джордж – майбутній король: які правила йому не можна порушувати

11-річний принц Джордж Уельський – старший син принцеси Кейт та принца Вільяма Уельських. Він посідає…

20 хв. ago

Суд арештував елітне житло генерала СБУ Вітюка

Вищий антикорупційний суд у травні арештував квартиру, яка належить дружині бригадного генерала та ексначальника Департаменту…

28 хв. ago

ПриватБанк запровадив новий спосіб зняти готівку за кордоном

ПриватБанк запровадив можливість зняти з картки гроші на касі в торговій мережі за кордоном. Знімати…

39 хв. ago

Смажені пиріжки із зеленою цибулею та яйцем: готуються на сковороді 15 хвилин

Якщо ви хочете приготувати смачні пиріжки, але не хочете робити дріжджове тісто, можна  приготувати просте на…

48 хв. ago