Засудженого за смертельну ДТП Єфремова хочуть відправити на війну в Україну

Скандальному російському актору Михайлу Єфремову, який зараз відбуває покарання за смертельну ДТП, можуть дати умовно-дострокове звільнення за однією умовою – він має брати участь у так званій СВО. 

Таку завяу нещодавно зробила організація “Ветерани Росії”. Вони готові підтримати чоловіка у суді, але актор після свого звільнення повинен вирушити на війну та вбивати українців. 

“Рішення про умовно-дострокове звільнення ухвалює суд, але Михайло Єфремов повинен знати, що може цілком розраховувати на наше клопотання у разі, якщо виявить бажання стати добровольцем. Він відбув, з урахуванням часу у СІЗО, вже понад половину терміну. Неодноразово покаявся та переглянув свої погляди на життя”, – сказав один з представників організації. 

Вони мають надіслати офіційний лист до Бєлгородського СІЗО, в якому сидить Єфремов, а після цього суд буде вирішувати майбутнє актора-вбивці. Проте попагандиські ЗМІ пишуть, що путіністу Михайлу така пропозиція сподобається, адже він є прихильником диктатора та його кривавої політики. 

До слова, колишній адвокат Єфремова – Ельмар Пашаєв – зараз перебуває на так званій СВО. Він сказав, що за станом здоров’я актора навряд чи візьмуть на передову, але в прикордонній зоні йому можуть знайти місце.  

Що відомо про смертельну ДТП, яку вчинив Єфремов

У 2020 році Єфремов потрапив у ДТП у центрі Москви. У стані алкогольного сп’яніння він вилетів на зустрічну смугу на своєму автомобілі та на повній швидкості врізався у фургон. Чоловік, який був водієм вантажівки, отримав важку травму, а згодом помер у лікарні. Суд засудив актора до 7,5 років тюремного ув’язнення.

Кадр з місця ДТП у 2020 році / скріншот Instagram
Ольга Степанова

Recent Posts

Пенсія у 63 роки: що потрібно знати про терміни звернення за виплатами

Пенсійний фонд України відповів на питання, що часто ставиться, про призначення пенсії за віком. Про…

3 хв. ago

Режим сну Меган Маркл і Кейт Міддлтон: які звички приховують королівські сім’ї

Створення оптимального режиму сну має вирішальне значення для забезпечення повноцінного відпочинку. У сучасному світі технологій…

15 хв. ago

Повістки поштою: куди надсилатимуть людям без держреєстрації

Навіть якщо військовозобов’язаний громадянин не має державної реєстрації, це не звільняє його від процесу загальної мобілізації в…

22 хв. ago

На пенсію із повними кишенями грошей: українці можуть отримати одразу 10 окладів

Скористатися можливістю та отримати одразу 10 окладів перед виходом на пенсію можуть працівники державних та…

24 хв. ago

25-річна блондинка всього за тиждень переспала із сотнею студентів та їхніми батьками: рекорд побито

Актриса "кіно для дорослих", 25-річна блондинка Бонні Блу з Великобританії з початку 2024 року набула…

36 хв. ago

Король Чарльз змінює харчові звички: в обідньому меню з’явилося авокадо

Король Великої Британії Чарльз III, відомий своїм щільним графіком і звичкою пропускати обід, почав вносити…

36 хв. ago