Росія готує масований терористичний акт проти України: названо дату

Росія готує новий терористичний акт проти України. Країна-агресор планує влаштувати масовану ракетну атаку. Названо ймовірну дату для чергового обстрілу нашої території.

Про це повідомив військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко. Він спрогнозував теракт 24 лютого – у другу річницю початку повномасштабної війни, пише Today.

Аналітик нагадав, що російські окупанти особливо вшановують дати, які вважають символічними. Простежується своєрідна “прив’язка” до числа певних місяців – своєрідний фетишизм. Коваленко припускає, що до різних регіонів України полетять близько сотні ракет, а також безпілотники, накопичені останніми місяцями:

“Окрім іншого, у росіян є боєкомплект, є ракети. Йдеться як про крилаті ракети, так і про балістичні, є дрони-камікадзе. Я не виключаю, що останнім часом вони могли накопичувати ресурс дронів-камікадзе для того, щоб їх застосувати у більшій кількості. Тому цілком можливий такий терористичний акт”.

Експерт нагадав про крайню масовану ракетну атаку з боку рашистів 29 грудня 2023 року. Тоді ворог направив до України 158 засобів повітряного ураження. Було зафіксувано комбінований удар – різними видами ракет та дронами-камікадзе.

Воєнний експерт Олег Жданов висловив думку, що ймовірність атак проти України зростатиме з наближенням виборів президента РФ. Як відомо, вони відбудуться 15-17 березня:

“Путін хоче показати своєму електорату та світовій спільноті, що, як він каже, “операція йде за планом”. І вони готові воювати стільки, скільки потрібно, доки не досягнуть власної мети”.

Нагадаємо, що допомога партнерів затримується. Україна особливо розраховує на фінансову та військову підтримку від США.

Президент Володимир Зеленський повідомив, що відсутність американської допомоги збільшить наші втрати та кількість поранених бійців. Глава фракції “Слуга народу” Давид Арахамія заявив, що якщо тенденція збережеться, доведеться провести додаткову мобілізацію.

Ольга Степанова

Recent Posts

Є ризик втрати Торецька і Нью-Йорка: DeepState повідомив про невтішне становище 206 ОБ ТрО

Моніторинговий проєкт DeepState повідомив про важке становище 206 батальйону ТрО. Наслідками ситуації, що склалася, може стати…

2 години ago

“Людина, яку запихнули в бусик, не буде воювати”: командир ЗСУ різко висловився про мобілізацію

Людина, яку запихнули, ногами забили в бусик — вона не буде воювати. Вона зробить все що завгодно,…

3 години ago

Військові змушені купувати за власні кошти те, що зараз без проблем отримує поліція

Військовий Ігор Луценко повідомив, що з весни цього року спостерігає у найбільших містах чудові новенькі…

3 години ago

Кожен третій росіянин схвалює ядерний удар по Україні — опитування

Понад третина російських громадян вважають “виправданим” у війні проти України застосування ядерної зброї. Про це свідчать результати…

3 години ago

Які документи мобілізованому мають видати в ТЦК

Мобілізаційний процес в Україні набрав нових обертів після ухвалення нового законопроєкту про мобілізацію. Це зумовлено необхідністю…

3 години ago

Як вибрати ідеальний головний убір на літо 2024

Літній сезон 2024 обіцяє бути особливо спекотним, і в таку погоду неможливо обійтися без головного…

3 години ago