Дрони атакували підприємства в Тамбовській і Воронезькій областях РФ

Безпілотники атакували російське підприємство «Біохім» у Тамбовській області РФ і промислове підприємство у Воронезькій області Росії, аеропорт у Нижньому Новгороді Нижньогородської області закрили. Про це повідомляють губернатор Тамбовської області Максим Єгоров, губернатор Воронезької області Олександр Гусєв у Telegram та російське пропагандистське видання ТАСС

«Сьогодні о 5:20 ранку в м. Рассказово, імовірно, внаслідок прильоту безпілотника на підприємстві АТ «Біохім» пролунав вибух із подальшим загорянням» , – заявив губернатор Тамбовської області. 

Губернатор запевняє, що постраждалих немає, пожежу за годину загасили і що всі необхідні служби міста чергують на місці.

Про атаку безпілотників заявив і керівник Воронезької області РФ.

«Черговими силами ППО і засобами РЕБ в одному з районів області було виявлено і подавлено безпілотний літальний апарат. Він упав на будівлю цеху промислового підприємства», – повідомив  губернатор Воронезької області Олександр Гусєв. 

Губернатор також запевняє, що обійшлося без постраждалих, але виникло «невелике загоряння на одному поверсі будівлі» . Станом на 7 ранку на місці працюють пожежні розрахунки.

Гусєв додав, що небезпека атаки БПЛА в регіоні зберігається.

ТАСС із посиланням на Росавіацію повідомляє, що тимчасово закрили аеропорт Нижнього Новгорода, імовірно, через загрозу нальоту українських безпілотників.

Трохи раніше російські Telegram-канали повідомили, що в аеропорту ввели план «Килим» – це означає, що він закритий, а літаки перенаправляють на інші летовища.

Нагадаємо, у ніч проти 22 жовтня 2024 року у місті Єфремов в Тульській області РФ пролунали вибухи. Населений пункт атакували безпілотники, після чого виникла пожежа. Про це інформують російські пабліки.Як завжди представники російської влади рапортують про збиття всіх цілей. Так, губернатор Тульської області РФ Дмитро Міляєв підтвердив атаку дронів і заявив, що сили ППО нібито «припинили» її. Водночас він повідомляє, що постраждали приміщення Єфремовського спиртзаводу і ще одного спиртзаводу в селищі Лужковський Суворовського району.

Ковальчук Світлана

Recent Posts

В Україні введено жорсткі штрафи за порушення правил з автомобільними номерами

Українським водіям варто бути обачними: законодавство щодо номерних знаків стало суворішим, і нехтування правилами може…

27 хв. ago

«Флот-примара»: як Росія створила тіньову імперію на морях по всьому світу

Російський «тіньовий флот» продовжує залишатися головним болем для світової економіки та навколишнього середовища. Великобританія оголосила…

36 хв. ago

Таємний роман чи інтрижка: Анджеліну Джолі застукали з бойфрендом у готелі

Анджеліна Джолі, зірка «Містера і місіс Сміт» та «Маліфісенти», знову опинилася у центрі уваги. Цього…

44 хв. ago

Сестра лідера КНДР, обізвала Україну та Південну Корею «невихованими собаками США»

Сестра Кім Чен Ина, Кім Йо Чжон, знову опинилася у центрі міжнародного скандалу. Цього разу…

1 годину ago

Осінь “на стилі”: Які пальта носитимуть всі модниці цього року

Осінь 2024 року приносить нові тенденції у світ пальт, які вже стали невід'ємною частиною жіночого…

1 годину ago

Ви в “чорному списку” ТЦК: як уникнути покарань за порушення військового обліку

В Україні електронна система призову, відома як «Оберіг», часом може позначати статус «розшукується» для осіб,…

2 години ago