Колишній радник Залужного загинув від удару ракети

Радник колишнього головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного та полковник ЗСУ Олександр Никитюк загинув від російського обстрілу міста Добропілля на Донеччині. У нього залишилися дружина та двоє синів. Про це повідомили у міській раді Володимира, де Никитюк працював правоохоронцем.

Там розповіли, що він почав працювати у Володимирському відділі внутрішніх справ ще у 1991 році, де обіймав посади у карному розшуку. Згодом його призначили начальником відділу, яким він пропрацював шість років.

Також Никитюк був заступником начальника управління МВС у Волинській області та заступником начальника міліції Херсонської області. Після початку повномасштабного вторгнення став радник тодішнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та служив у Військовій службі правопорядку.

Загибель військового також підтвердив і сам Залужний. Він подякував загиблому, за те, що «завжди був» у його житті і сказав, що той був «найбільш справжнім зі справжніх».

Напередодні голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін повідомляв про обстріл підприємства у Добропіллі, що сталося 20 вересня. Що саме це за підприємство і чи були внаслідок цього загиблі, він не уточнив.

Коломієць Надія

Recent Posts

Ізраїль знову завдав удару по Лівану: “Хезболла” випустила ракети у відповідь

Армія оборони Ізраїлю у суботу, 21 вересня, завдала авіаударів по об'єктах "Хезболли" у Лівану. Одразу після ізраїльскої…

57 секунд ago

Оренда житла в Україні: названі найдорожчі та найдешевші регіони

Середня вартість оренди однокімнатної квартири в Україні у серпні 2024 року становила 6 962 гривень. Це на 0,7%…

11 хв. ago

Хлопець натрапив на рибу-“психопатку”, яка переслідуватиме його в кошмарах (відео)

Шукач пригод і завзятий рибалка Кем Вайлд досліджував мулисті мілини в регіоні Пілбара, великому, сухому…

14 хв. ago

Журналісти дізналися, коли з’явиться закон про демобілізацію

Найближчим часом в Україні не планується проводити демобілізацію військових, які служать від початку повномасштабного вторгнення.…

19 хв. ago

Удари по арсеналах Росії: у зоні досяжності українських дронів 42 склади, – експерт

У зоні досяжності засобів ураження Сил оборони України перебувають десятки російських складів із боєприпасами, зазначив військово-політичний оглядач Олександр…

27 хв. ago

“Реінкарнація” богині: в Індії народилася дівчинка з генетичною аномалією

У Бхаратпурі, у північному індійському штаті Раджастхан, народилася дівчинка з 14 пальцями на руках та…

39 хв. ago