Найманці ПВК “Редут” поскаржилися, що Росія їх “кинула”: грошей і документів не дають

Російські найманці з ПВК “Редут” поскаржилися, що компанія “кинула” їх і перестала виплачувати зарплати. Загальна сума заборгованості перед 12 особами одного взводу – 3 285 000 рублів. Також терористи не отримали документів щодо участі у бойових діях.

Про це бойовики розповіли у відеозверненні, опублікованому в мережі. Вони плачуться, що така ситуація спостерігається вже 4 місяці.

“Уже протягом чотирьох місяців хлопців запрошують на виплати, хлопці їдуть своїм коштом, дехто з них отримали важкі поранення, є неходячі. Люди позичають гроші, висмоктують із пальця, врешті вони приїжджають і їдуть ні з чим. Все це пояснюють помилкою бухгалтерії, нестачею фінансування, помилкою якоїсь людини тощо”, – скаржиться терорист.

Антивоєнний Telegram-канал “Сеятель ветра” зазначив, що це чергове підтвердження припущень про те, що у держави закінчуються гроші і вона просто не зможе виконати всіх своїх щедрих обіцянок найманцям.

“Грошей бракує вже зараз, хоч війна ще триває. Тому маємо численні випадки “кидалова” та відмови від виплат учасникам “СВО””, – зазначили на каналі.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

4 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

4 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

4 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

4 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

4 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

4 години ago