Лукашенко боїться, що ЗСУ увійдуть до Білорусі: погляд

Другий тиждень триває операція у Курській області, Сили оборони України взяли під контроль понад 90 населених пунктів Курської області. Лукашенко закликав Росію та Україну закінчити бойові дії. Він дуже наляканий тим, що відбувається у Курській області.

Чим продиктовані його заяви? Про це у розмові з «24 каналом» розповів український політтехнолог Борис Тізенгаузен , додавши, що білоруський диктатор боїться, що й у Білорусі може статися аналогічна ситуація.

За словами Тизенгаузена, скільки б Лукашенко не розповідав про переміщення білоруських військ до кордону чи від кордону, його війська не мають бойового досвіду. Політтехнолог упевнений, що половина зброї в руках його армії розгорнеться проти нього, а друга половина військових просто не воюватиме і вмиратиме за диктатора.

«Росія буде під санкціями ще дуже довго, а Лукашенку щомісяця наростають проблеми. Зі здоров’ям у нього теж великі проблеми. Його дуже налякала операція у Курській області. Він зрозумів, що можуть зайти на територію, на якій здійснюється агресія. З Білорусі до України заходили російські війська та поверталися вже з краденими унітазами, телевізорами. Звідти летіли літаки обстрілювати українців та ракети», – нагадав Тізенгаузен.

Лисенко Катерина

Recent Posts

Мобілізація в Україні: багатодітні батьки не завжди мають право на відстрочку

Терцентри комплектування (ТЦК), коли ідеться про відстрочку для батьків трьох або більше дітей, звертають увагу на заборгованість…

6 хв. ago

Заморозки вже не за горами: коли зміниться погода

У вересні в Україні очікується поступове зниження температури без різких похолодань. Згідно з повідомленням «ТСН», до кінця…

16 хв. ago

ТОП-6 продуктів, які мають стати основою ранкового меню

Вівсянка може чудово вирішити цю проблему, пише EatingWell. Крім неї, є ще кілька продуктів, які можуть стати…

27 хв. ago

Таємна війна РФ проти Ізраїлю: підбурювання та дезінформація

Витік інформації з Агентства соціального проектування (АСП), що базується в Москві, розкриває, яким чином Росія…

42 хв. ago

Трамп натякнув на швидку зустріч із Зеленським, – ЗМІ

Кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп натякнув на можливу зустріч із президентом України…

56 хв. ago

Готуйте гаманці: тарифи на комунальні послуги зростуть

В Україні скоро можуть розпочатися зміни у тарифах на ключові комунальні послуги. Незважаючи на те,…

1 годину ago