Це набагато простіше та ефективніше: боєць 3 ОШБр про рекрутингові центри

Рекрутинг – це максимально ефективний інструмент поповнення підрозділів, заявив в інтерв’ю Армія TV командир роти в 3 ОШБР Антон Радько. 

“У рекрутинговий центр ти приходиш добровільно і добровільно звідти виходиш. Тебе ніхто там не затримує, не дає повісток. Це умовно як довідкове бюро, але в якому ти можеш одразу почати оформлювати документи, тобі одразу роз’яснюють про бригаду, специфіку, які в нас є ініціативи. Це все максимально доступно пояснюється. Так набагато простіше та ефективніше, оскільки людина розуміє, куди вона може потрапити, які є спеціальності, вакансії. Адже ми чітко розуміємо по службі, які вакансії нам потрібно”, – пояснив Радько.

Крім того, військовий розповів про тур 3 ОШБр містами Європи, в якому бригада ознайомлювала українців за кордоном з умовами служби в їхніх підрозділах. 

“Його не вдалося провести так, як хотілося. Оскільки було заплановано декілька країн. На жаль, у деяких з них не вдалося провести, оскільки різні ліворадикальні організації та маргінальні люди, які сумують за совком. Організаторам були різні погрози, на посольства тиснули, у цьому плані вони (росіяни, – ред.) працюють добре – ці мережі ФСБ, нормально людей підбурюють ці моменти”, – додав Радько.

Він також висловився стосовно українців, які виїхали закордон: “Українці, ті хто втік чи той, хто раніше виїхав – вони все одно генетично українці. Так, можливо чоловіки, які через Тису пливуть – їх важко назвати українцями. Адже це явно не вчинок громадянина держави. Однак, у них є ті чи інші причини. Але генетично вони залишаються українцями. Наразі українцями по світу залишаються мільйони і якраз такі ініціативи, щоб люди розуміли, що оці всі лозунги “Діти депутатів”, “За політиків” – ми не за це все воюємо”.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

1 годину ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

1 годину ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

1 годину ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

1 годину ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

1 годину ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

1 годину ago