“Навіщо ви потрібні?”: “кадирівці” заявили, що строковики РФ повинні воювати в Курській області

Російські строковики повинні воювати в Курській області, інакше для чого вони взагалі потрібні Росії. Про це заявив командир спецназу Росгвардії “Ахмат” Апти Алаудінов.

“Якщо ваші 18-річні діти, які вже перебувають у Міноборони, вони є службовцями, не повинні захищати вітчизну, навіть коли на неї напав противник і коли він перебуває на нашій території, у мене постає до вас одне запитання: а навіщо ви і ваші діти потрібні цій країні?”, — сказав Алаудінов.

Він пояснив, що знає про різницю у заробітку між строковиками та контрактниками, проте зазначив, що це питання легко вирішується.

“Вони можуть дуже просто підписати контракт та піти служити, як і інші”, — сказав Алаудінов.

Він наголосив, що строковики не повинні лише бути нагодовані та одягнені коштом держави, їх обов’язок — захищати.

“Не треба з 18-річних строковиків чоловіків робити дітей, яким ми повинні дати соску і відправити спати. Це такий же захисник батьківщини, як і ми. Він повинен це усвідомлювати, його потрібно до цього готувати”, — зазначив “кадирівець”.

Алаудінов уточнив, що він не розуміє, чому в російському суспільстві так багато розмов про те, що строковики не повинні воювати та взагалі перебувати у Курській області.

“Сьогодні — війна. До нас прийшов ворог… Сьогодні у нашій державі повинні стояти в один ряд усі: від маленьких до дорослих”, — підкреслив Алаудінов.

Ольга Степанова

Recent Posts

ЄС закликав виконати ордери на арешт Путіна

Євросоюз закликав усі держави, які ратифікували Римський статут, виконувати свої зобов'язання. Зокрема йдеться про арешт…

9 хв. ago

Експерти пояснили небажання Путіна оголошувати нову хвилю мобілізації

Росія наразі не планує оголошення нової хвилі мобілізації в короткостроковій або середньостроковій перспективі, оскільки президент…

24 хв. ago

Чи може ТЦК передати повістку через родичів: юрист дав пояснення

Військовослужбовці ТЦК не можуть передати повістку військовозобов'язаному через родичів. Якщо це сталося, то документ не…

24 хв. ago

Стало відомо, хто може отримати пенсію загиблого військового

Попри війну, українці продовжують отримувати пенсії та соціальні виплати. В Україні існує декілька видів пенсії,…

36 хв. ago

На Троєщині стали трамваї: що сталося?

У Деснянському районі Києва через технічні причини зупинилися трамваї. Про це повідомляє «Київпастранс». Зокрема, йдеться про маршрути…

48 хв. ago