Посилають за “корочкою” і відмивають гроші: Безугла “насипала” Національному університету оборони

Народна депутатка України Мар’яна Безугла, членкиня фракції “Слуга народу” продовжує активно критикувати, як військове керівництво України, так і навчальні заклади, де готують українських військовослужбовців. Цього разу від депутатки “прилетіло” столичному Національному університету оборони України імені Івана Черняховського, пост про випускний в якому написав міністр оборони України Рустем Умєров.

Так, в дописі міністр розповів, що він із президентом України Володимиром Зеленським і головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським мали честь вітати із завершенням навчання випускників курсу стратегічного та оперативного рівнів підготовки Національного університету оборони. Він також подякував викладачам, що в такий струтний час навчання в навчальному закладі продовжуються, а його випускники зараз очолюють підрозділи ЗСУ та інших військових формувань.

У коментарях під публікацією Рустама Умєрова з’явилася Мар’яна Безугла і “рознесла” вишевказаний виш “в пух і прах”.

“Масове шикування та пафос в Національному університеті оборони, куди посилають за “корочкою” і відмивають гроші на ремонтах під час війни. Заклад — машина спотворення свідомості, а не академія стратегічного розвитку. Має сумну славу у всій армії. Без змін програм після повномасштабного вторгнення, без ротацій викладацького складу на фронт і з пенсіонером на чолі”, — написала вона.

Також Безугла звинуватила керівництво закладу, що втягує в це дійство президента України.

“Зараз випустилися переважно комбриги, хто “порішав” на навчання в Києві у 2022 і 2023 тощо, і подібні різні персонажі, не всі, але переважно; вони дбайливо відібрані генералітетом, щоб нічого не мінялося. Ганьба”, — написала депутатка.

Свій коментар вона також переклала англійською мовою для кращого розуміння її праведного гніву іноземними користувачами Фейсбуку.

Міністр на критику Безуглої не відреагував.

Ольга Степанова

Recent Posts

Стилісти показали найкраще взуття для літа: візуально подовжує ноги та вписується у будь-який образ

Сучасним модницям пропонують безліч видів літнього взуття, яким можна доповнити літній образ. Але стилісти стверджують,…

10 хв. ago

Отруйна змія померла після укусу чоловіка: як це сталося

В Індії змія вкусила чоловіка, але він не розгубився і тричі вкусив її у відповідь. Рептилія померла,…

15 хв. ago

Портрет короля Чарльза і королеви Камілли з принцами Вільямом спантеличив підданих. Фото

Члени сім’ї монархів Великої Британії поділилися історичним портретом, зробленим під час щорічного Королівського тижня в…

23 хв. ago

Бачили навіть в Україні. Над Туреччиною пронісся яскравий зелений метеорит

У ніч проти 6 липня в небі над Туреччиною зафіксували яскравий зелений метеорит. Його бачили над Анкарою, Стамбулом, Бурсою,…

40 хв. ago

Що буде, якщо не взяти повістку та вчасно не сплатити штраф за ухиляння від призову

У Міністерстві юстиції роз’яснили, яким чином діятиме закон щодо тих, хто ухиляється від військового обліку та не…

45 хв. ago

В Ірані обрали президента – переміг Масуд Пезешкіян: що про нього відомо

В Ірані у другому турі президентських виборів, які пройшли 5 липня, переміг Масуд Пезешкіан, що обіцяв "відкрити…

4 години ago