Найдешевші квартири у столиці: за скільки можна купити

У Києві квартиру площею 13 квадратів пропонують купити за $20,5 тиc. Йдеться про крихітне житло у хрущовці. При цьому квартира має специфічне планування, наприклад душова кабіна розташована посеред житлової кімнати.

Це випливає із даних великого кадрового порталу.

Квартира продається у Солом’янському районі на третьому поверсі п’ятиповерхівки за адресою вул. Новольова, 99-а.

“Площа 13/8,4/3 кв.м. У житловому стані, склопакети, санвузол роздільний, душова кабіна. Неподалік будинку платформа електрички Київ-Волинський. Метро Вокзальна в 10 хвилинах їзди. Автобусні зупинки, на відстані 500 метрів: дитячий садок, дитячий майданчик, школа”, – йдеться в оголошенні.

Найдешевші квартири Києва

Серед квартир, що мають кухню та власний санвузол, найдешевший варіант у Києві – квартира площею менше ніж 25 квадратів за $20,5 тис. Житло знаходиться на цокольному поверсі хрущовки у Солом’янському районі (неподалік метро “Берестейська”).

При цьому таке житло є насправді апартаментами, а не повноцінною квартирою. Ймовірно, він знаходиться на нежитловому поверсі (у цокольному приміщенні). Крім того, згідно з Державними будівельними нормами, мінімальна площа квартири має становити від 30 квадратів. Все, що менше – апартаменти.

“Продам квартиру на цокольному поверсі (не підвал) з вікнами у двір, високою стелею (2,8) та досить якісним ремонтом та побутовою технікою, а саме: пральна машина, склокерамічна плита, витяжка, тепла підлога по всій квартирі, бойлер, сучасний телевізор і т.д.”, – йдеться в оголошенні.

На другому місці серед найдешевших квартир – готель у Дарницькому районі площею 22 квадрати за $22 тис. Особливість житла: воно потребує капітального ремонту. У квартирі немає ні підлоги, ні дверей. На стінах у кухні залишки фарби, а в кімнаті – підготовлена до чистового оздоблення поверхню.

На третьому місці за рівнем цін – квартира площею менше ніж 17 квадратів за $23 тис. На відміну від попереднього випадку, в цьому будинку немає газу і окремого приміщення для кухні. Холодильник, електричну плиту та невеликий стіл розмістили у передпокої.

Лисенко Катерина

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

2 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

2 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

2 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

2 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

2 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

2 години ago