У Міноборони назвали найпопулярніші вакансії у ЗСУ: українці масово відправляють резюме

У Міністерстві оборони повідомили про успішний запуск кампанії “Будь собою”. Названо найпопулярніші вакансії у ЗСУ, на які українці масово відправляють резюме.

У пресслужбі відомства повідомили про активність громадян. Всього за три дні долучитися до Сил оборони України виявили бажання 2420 осіб. Йдеться про період з 11 по 14 червня 2024 року. Резюме надходили  через портал army.gov.ua у партнерстві з Lobby X.

Виявилося, що найбільший інтерес викликали вакансії у розвідці – 208 відгуків на 54 вакансії та БПЛА -232 відгуки на 115 вакансій. Зазначено, що за вказаний період було створено чотири нові підрозділи, на портал додали 115 нових вакансій.

В Україні працює рекрутинг

В Івано-Франківську відкрився центр рекрутингу на вулиці Незалежності, 9. Він став 24-м в Україні. Громадяни отримують вичерпну інформацію та мають змогу за власним бажанням долучитися до Сил оборони України. Прийти можуть як чоловіки, так і жінки. Рекрутери пояснюють, які вакансії є в армії зараз, як потрапити в певну частину.

Центри дозволяють залучати кваліфікованих та мотивованих осіб. Рекрутингові центри покращують процес мобілізації, забезпечуючи залучення українців з різним фахом та навичками, які потрібні для забезпечення бойової готовності підрозділів.

Днями міністр оборони Рустем Умєров здійснив робочу поїздку на фронт, він проводив у бригадах, які воюють на Донеччині та Луганщині. Він працює разом із головнокомандувачем Олександром Сирським.

“Він живе війною, він ухвалює рішення, він дбає про солдата. Я вдячний головкому за сумлінну щоденну працю. Підрозділи мають бачити – ми разом із ними. І ми будемо поруч до самої перемоги, як би важко на цьому шляху не було. Діємо як одна команда. Об’єднані заради перемоги!”, – наголосив Умєров.

Ольга Степанова

Recent Posts

Терміни для оновлення даних ТЦК продовжувати не будуть: що відомо

Військовозобов'язані українці під час мобілізації в Україні у нормальному темпі оновлюють військово-облікові дані. Найбільша кількість оновлень…

2 години ago

Матюкатися корисно: психологи розкрили несподівані переваги лайки

Зазвичай нецензурну лайку вважають недоречною та поганою звичкою, але це може бути корисним для психічного здоров'я. Хоча матюки…

2 години ago

В Одесі авто інкасаторів потрапило у смертельну ДТП: що відомо

В Одесі сталась смертельна дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля інкасатарної служби. За попередніми даними, вони…

2 години ago

Штрафи і в’язниця: у яких країнах вас можуть заарештувати за засмагу топлес на пляжах

Одна з найкращих сторін відпустки на сонячному пляжі або на ідилічному острові — це засмага. Однак перш…

2 години ago

Перед виборами президента нас будуть “просмажувати”: зірка Кварталу звинуватила політиків

Зірка “Жіночого кварталу” Ірина Сопонару вважає критику у бік “Вечірнього кварталу” замовленням політиків, котрі хочуть…

2 години ago

Ідеальний двічі колишній чоловік: Ілон Маск побував на весіллі актриси Талули Райлі

Ілон і Талула одружувалися і розлучалися двічі. Колишні кохані залишилися в хороших стосунках. Мільярдер Ілон…

2 години ago