План перемоги українцям розкриють не повністю: назвали причину

16 жовтня президент Володимир Зеленський має виступити у Верховній Раді, де представить план перемоги України. Однак повністю розкривати його вміст українцям не стануть.

Про це повідомив в етері телемарафону радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк. Деякі пропозиції цього плану публічно обговорюватися не будуть, бо зачіпають, зокрема, питання необхідних обсягів зброї.

“Президент хоче, щоб суспільство розуміло. Там є додатки, які, безумовно, не будуть публічно обговорюватися. Це все, що стосується математичної складової, тобто яка кількість зброї, в якому вигляді тощо має бути надана Україні”, – сказав Подоляк.

Відео дняPlay Video

Радник глави ОП наголосив, що план перемоги президента чіткий і має під собою математичну основу. Подоляк додав, що партнерам України необхідно вирішити, “чи готові вони всі разом капітулювати”, тому що “Україна капітулювати не буде”.

При цьому він також зазначив, що в плані перемоги головну роль відіграють Україна та її громадяни, оскільки “тільки Україна може поставити остаточні акценти в цій війні”.

Зеленський представить план перемоги: що відомо

Президент України Володимир Зеленський виступить перед Верховною Радою 16 жовтня. Народний депутат України Сергій Лещенко наголосив, що наразі є лише один привід для публічного виступу – представлення плану перемоги.

Крім того, днями глава дипломатії Євросоюзу Жозеп Боррель заявив, що Зеленський виступить на саміті Євросоюзу 17-18 жовтня 2024 року, де представить план перемоги.

Про що конкретно йдеться в документі, невідомо. Однак раніше президент говорив, що одним із пунктів плану перемоги є запрошення України до НАТО.

Лисенко Катерина

Recent Posts

Новий формат сповіщень від ТЦК: де може чекати сюрприз

Останнім часом зростає кількість випадків, коли військовозобов'язані громадяни отримують повістки на електронну пошту від ТЦК.…

4 хв. ago

50 прокурорів Хмельниччини оформили «інвалідність» з допомогою голови МСЕК Крупи

Ось вам історія, яка могла б стати сценарієм для найгіршого антикорупційного фільму, але це реальність…

7 хв. ago

Кому 6, а кому 12 грн за кВт/годину: депутат розкрив сценарій підвищення тарифів на світло

Готуйте гаманці, бо чергове підвищення тарифів на електроенергію не за горами. Голова підкомітету з питань…

13 хв. ago

Провал плану перемоги стане Голгофою для Зеленського, – експерт

У разі, якщо план перемоги не спрацює, президент Володимир Зеленський понесе катастрофічну для себе політичну відповідальність. Про…

25 хв. ago

Закон про підвищення податків неконституційний, – Южаніна

Народна депутатка з фракції "Європейська Солідарність" Ніна Южаніна  закликала президента накласти вето на закон про…

28 хв. ago

Топ 5 політиків, яким українці довіряють найменше

Згідно з останніми даними соціологічного опитування, проведеного Центром Разумкова, рівень недовіри до деяких українських політиків…

33 хв. ago