План перемоги українцям розкриють не повністю: назвали причину

16 жовтня президент Володимир Зеленський має виступити у Верховній Раді, де представить план перемоги України. Однак повністю розкривати його вміст українцям не стануть.

Про це повідомив в етері телемарафону радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк. Деякі пропозиції цього плану публічно обговорюватися не будуть, бо зачіпають, зокрема, питання необхідних обсягів зброї.

“Президент хоче, щоб суспільство розуміло. Там є додатки, які, безумовно, не будуть публічно обговорюватися. Це все, що стосується математичної складової, тобто яка кількість зброї, в якому вигляді тощо має бути надана Україні”, – сказав Подоляк.

Відео дняPlay Video

Радник глави ОП наголосив, що план перемоги президента чіткий і має під собою математичну основу. Подоляк додав, що партнерам України необхідно вирішити, “чи готові вони всі разом капітулювати”, тому що “Україна капітулювати не буде”.

При цьому він також зазначив, що в плані перемоги головну роль відіграють Україна та її громадяни, оскільки “тільки Україна може поставити остаточні акценти в цій війні”.

Зеленський представить план перемоги: що відомо

Президент України Володимир Зеленський виступить перед Верховною Радою 16 жовтня. Народний депутат України Сергій Лещенко наголосив, що наразі є лише один привід для публічного виступу – представлення плану перемоги.

Крім того, днями глава дипломатії Євросоюзу Жозеп Боррель заявив, що Зеленський виступить на саміті Євросоюзу 17-18 жовтня 2024 року, де представить план перемоги.

Про що конкретно йдеться в документі, невідомо. Однак раніше президент говорив, що одним із пунктів плану перемоги є запрошення України до НАТО.

Лисенко Катерина

Recent Posts

ЄС має намір ізолювати РФ

16 жовтня Європейський Союз проводить свій перший саміт з країнами Перської затоки, спрямований на зміцнення…

1 секунда ago

Дісталися і пенсіонерів: запровадили солідні штрафи – чи вистачить грошей розрахуватися

У Пенсійному фонді розповіли про штрафні санкції для пенсіонерів . Цією інформацією ділиться Пенсійний фонд, пише Стіна. В українських…

4 хв. ago

Українські діячі культури тікають за кордон: Точицький шокований

Міністр культури та стратегічних комунікацій України Микола Точицький повідомив, що кожен п'ятий митець, який виїжджає…

8 хв. ago

Зеленський у Раді презентував план перемоги: повний текст

Президент України Володимир Зеленський виступив на засіданні Верховної Ради, де вперше публічно презентував план перемоги України у…

13 хв. ago

Зеленський розкрив українцям свій план перемоги

План перемоги України складається з п'яти пунктів. Є у ньому й три таємні додатки, сказав президент Володимир Зеленський під…

14 хв. ago

“Треба мобілізувати з 18 років”: влада ошелешила вимогами щодо призову на фронт

Американські політики обох партій наполягають на тому, щоб президент Володимир Зеленський знизив вік призову в…

16 хв. ago