Повітряні сили ЗС України показали момент знищення мосту у Курській області

Українська операція на Курщині триває другий тиждень і Сили оборони далі просуваються у ворожому регіоні. У прориві беруть участь і Повітряні сили. Командувач Микола Олещук у своєму Telegram-каналі поділився результатами ефективних ударів авіації.

За його словами, українські пілоти високоточними ударами б’ють по важливих об’єктах росіян, які ті використовують у власних цілях.

На опублікованому ролику можна також споглядати на власні очі ці удари авіації Повітряних сил ЗСУ. Після атаки на один із мостів у Курській області від нього фактично нічого не залишилося. Відповідно, жодна зі сторін не зможе ним скористатися і перебратися з одного берега на другий.

“Українські пілоти високоточними ударами б’ють по ворожих опорних пунктах, скупченню техніки, а також — логістичних центрах і шляхах постачання противника. Дякую льотчикам і всім, хто забезпечує бойову роботу авіації!” — написав Микола Олещук.

Нагадаємо, 16 серпня російські ЗМІ написали, що ЗСУ знищили міст у населеному пункті Глушково Курської області. За даними російських джерел, ударів було кілька — і завдавали їх боєприпасами сімейства MLRS. Стверджується, що наступний удар обрушив один із прольотів мосту.

Пізніше з’явилася інформація, що ЗСУ вдарили по другому з трьох мостів через Сейм у Курській області і в результаті росіяни можуть зіткнутися з новими проблемами. Після підриву трьох мостів у Коренівському районі українські військові зможуть відрізати від основних сил підрозділи росіян. Орієнтовна площа оточення — майже 700 кв. км.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

31 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

33 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

34 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

45 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

47 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

48 хв. ago