Беріть – не шкода: на російському ТБ заговорили про поступку своїх територій Україні

Росіянам по телевізору порадили змиритися із втратою територій у Курській області. Щобільше, не виключено, що доведеться віддати Україні усі прикордонні території.

Про це в ефірі програми “Місце зустрічі” на російському телеканалі НТВ заявив пропагандист Максим Юсін. Він порадив подивитися на масштаби Росії на карті та зіставити їх із втраченими територіями.

Пропагандист порадив росіянам заспокоїтись і при цьому сказав, що “потрібно готуватися до найгіршого сценарію”. Тому влада РФ повинна евакуювати мешканців усього прикордоння, включаючи бабусь та дідусів.

“Нам треба заспокоїтися. Постаратися дивитися цинічно, хоча це дуже важко, менше емоцій, подивитися на карту, на карту Росії бажано, і зіставити з картою величезної Росії ці втрачені території”, — сказав “експерт”.

Він вважає, що Росії доведеться пожертвувати тими територіями, куди вже зайшли ЗСУ у Курській області. Але й не виключив варіанта, що Україні доведеться віддати всі прикордонні області, а це Бєлгородська, Воронезька, Ростовська, Курська та Брянська області.

“Евакуювати треба з усього прикордоння, з усього. Готуватися до найгіршого варіанту. Готуватися до того, що цими територіями, Дай Бог без людей, щоб вивести всіх, включаючи стареньких, доведеться пожертвувати”, — наголосив Максим Юсін.

Ольга Степанова

Recent Posts

Банки розкриють таємницю за першим запитом: більше нічого не приховати

В Україні готуються внести важливі зміни в правила розкриття банківської таємниці у випадках запитів від…

2 хв. ago

У США виявили щелепи морського чудовиська віком 80 мільйонів років

У Техасі були виявлені скам'янілості величезного рідкісного мозазавра з гігантськими кулястими зубами, як показало нове дослідження. Два…

4 хв. ago

Чи повертатиме ЄС чоловіків призовного віку в Україну: єврокомісарка дала відповідь

У ЄС заявили, що застосування диференційованого підходу до українських біженців, що базувався би на їхній статі,…

5 хв. ago

Розсилка повісток поштою: депутат попередив про “величезну проблему” для військовозобов’язаних

В Україні почали розсилати повістки через "Укрпошту", однак у разі неправильного оформлення повісток у військовозобов'язаних можуть виникнути…

8 хв. ago

Вирви до сотні метрів: з’явилися нові супутникові знімки наслідків ударів по складу БК в Торопці

Внаслідок атаки на склад РФ з БК в Тульській області з'явилися величезні вирви. Про це свідчать супутникові…

10 хв. ago

РФ готує масовану ракетну атаку по Україні – накопичує Х-101 на аеродромі “Оленья”

У Центрі протидії дезінформації також нагадали, що країна-агресорка Росія постійно намагається звинуватити Україну в усіх…

13 хв. ago