Рейд від ТЦК: без сутичок не минулося у Броварах. ВІДЕО

Як повідомляють у мережі, співробітники військкомату та поліція перевіряли документи у чоловіків призовного віку біля входу до Міського культурного центру в Броварах. Там якраз відбувався концерт однієї музичної групи.

Останніми днями представники ТЦК у супроводі правоохоронців здійснюють облави у багатолюдних місцях, перевіряючи документи у військовозобов’язаних, і відповідно затримуючи тих, у кого є проблеми.

Рейди ТЦК на Київщині

За інформацією з місцевих пабліків, у Броварах 13 жовтня увечері після концерту гурту “100лиця” на виході з Міського культурного центру представники ТЦК із поліцією масово перевіряли документи в чоловіків.

У мережі поділилися відео з місця подій. На кадрах видно, як співробітники військкомату разом із поліцією намагаються затримати громадянина, а група жінок їм заважають це зробити. Зрештою, військовозобов’язаного “відбивають”, і він тікає під радісні вигуки натовпу.

Що відбувалося біля МКЦ у Броварах: дивіться відео

Також повідомляють, що після концерту на робочому місці затримали та посадили в бус одного з працівників Міського культурного центру в Броварах.

Працівниця МКЦ спочатку просила в представників поліції повернути колегу. За її словами, у того ще залишилася робота, яку він мав завершити. На відео видно, що працівники ТЦК та правоохоронці намагаються відтиснути жінок, аби дозволити проїхати службовому авто. Між ними та цивільними виникає словесний конфлікт та фізична перепалка.

До слова, 13 жовтня у Житомирі біля ТРЦ “Глобал” чоловік влаштував танці перед співробітниками військкомату та поліцією.

Лисенко Катерина

Recent Posts

Економічне бронювання відкладуть: від чого залежатиме рішення

В Україні може продовжитися практика економічного бронювання від мобілізації. Це питання можуть вирішити наприкінці 2024…

7 хв. ago

Назвали знаки Зодіаку, яким тригон Марса, Сатурна та Сонця принесе неймовірну удачу

Ми вийшли з коридору затемнень і хоча його дія зберігаєтеся ще кілька тижнів після нього,…

22 хв. ago

Північним мостом сьогодні обмежать рух

У столиці частково обмежать рух транспорту Північним мостом. Про це повідомили у «Київавтодорі». Обмеження триватимуть з 8:00…

30 хв. ago

Кадиров погрожує “гаманцю” Путіна, а диктатор мовчить

Самопроголошений лідер Чечні Рамзан Кадиров публічно оголосив "кровну помсту" декільком російським політикам. Зокрема, сенатору від…

41 хв. ago

Вакарчук назвав ім’я співака, якого вважає гідним стати своєю заміною

Святослав Вакарчук – людина дуже вибаглива як до себе, так і до оточення. Та, схоже,…

53 хв. ago

ГУР доповіла про знищення в Росії Ту-134

Головне управління розвідки доповіло про знищення в ніч з 12 на 13 жовтня військово-транспортного літака…

1 годину ago