Хочете спробувати ароматний домашній хліб, але без дріжджів? Це можливо! Такий хліб готується простіше, швидше і є кориснішою альтернативою магазинному. Пише Експерт.
Один із найпопулярніших варіантів – хліб на кефірі. Вам знадобляться: 500 г борошна, 300 мл кефіру, 1 ч. л. соди, 1 ч. л. солі та 1 ст. л. олії. Змішайте всі інгредієнти, сформуйте тісто, викладіть на деко й випікайте при 180°C приблизно 40 хвилин.
Ще один простий варіант – вівсяний хліб. Подрібніть вівсяні пластівці, додайте воду, насіння та спеції, сформуйте корж і запікайте.
Такий хліб виходить м’яким, ароматним та легко засвоюється організмом. Готуйте вдома – це смачно, просто і корисно
У дитячих садках зʼявляться чергові, сезонні, вечірні та групи вихідного дня. Залишати дітей на додатковий…
Величезний окунь за окликом Бубба став першою рибою, яка пережила хіміотерапію. Про це пише Книга рекордів Гіннеса.…
Космос це вакуум, у якому, здавалося б, не можуть існувати частинки, що передають запахи. Однак…
В Україні триває загальна мобілізація та воєнний стан. Чоловіки призовного віку отримують повістки та проходять…
У відомого британського музиканта та володара п'яти премій "Греммі" Елтона Джона погіршується стан здоров'я. Як повідомляє видання Daily…
У світі шоубізнесу зовнішність часто відіграє ключову роль у кар'єрі зірок. Бажання відповідати ідеалам краси…