Хочете спробувати ароматний домашній хліб, але без дріжджів? Це можливо! Такий хліб готується простіше, швидше і є кориснішою альтернативою магазинному. Пише Експерт.
Один із найпопулярніших варіантів – хліб на кефірі. Вам знадобляться: 500 г борошна, 300 мл кефіру, 1 ч. л. соди, 1 ч. л. солі та 1 ст. л. олії. Змішайте всі інгредієнти, сформуйте тісто, викладіть на деко й випікайте при 180°C приблизно 40 хвилин.
Ще один простий варіант – вівсяний хліб. Подрібніть вівсяні пластівці, додайте воду, насіння та спеції, сформуйте корж і запікайте.
Такий хліб виходить м’яким, ароматним та легко засвоюється організмом. Готуйте вдома – це смачно, просто і корисно
Компанія Radian Aerospace представила своє бачення майбутнього: розробку літакоподібного космоплана, здатного розганятися до 29 000 км/год.…
ПриватБанк запустив нову акцію, що дозволяє власникам Mastercard отримати грошовий бонус до 3000 грн. Для…
В Україні змінилися причини, за якими правоохоронці можуть зупиняти автомобілі на блокпостах. Проте експерти наголошують, що не…
У парламенті зареєстровано законопроєкт №10084 , який передбачає скасування вікового обмеження для військовослужбовців. Це означає,…
Власники елітних авто в Україні почали частіше платити транспортний податок, який накладається на десятки моделей авто. За…
В Україні, відповідно до законодавства, заборгованість по комунальних платежах, податках чи кредитах може призвести до накладення…