Хочете спробувати ароматний домашній хліб, але без дріжджів? Це можливо! Такий хліб готується простіше, швидше і є кориснішою альтернативою магазинному. Пише Експерт.
Один із найпопулярніших варіантів – хліб на кефірі. Вам знадобляться: 500 г борошна, 300 мл кефіру, 1 ч. л. соди, 1 ч. л. солі та 1 ст. л. олії. Змішайте всі інгредієнти, сформуйте тісто, викладіть на деко й випікайте при 180°C приблизно 40 хвилин.
Ще один простий варіант – вівсяний хліб. Подрібніть вівсяні пластівці, додайте воду, насіння та спеції, сформуйте корж і запікайте.
Такий хліб виходить м’яким, ароматним та легко засвоюється організмом. Готуйте вдома – це смачно, просто і корисно
Туристам — стоп! Жителі Ібіци вирішили, що з них досить натовпів і шуму, й закрили…
Коли 59-річна астронавтка NASA Суніта "Суні" Вільямс повернулася на Землю після 288 днів, проведених у…
У Великій Британії жінці 16 років відмовляють у видачі нового паспорта, заявляючи, що нове ім'я…
З літа 2024 року військовий реєстр "Оберіг" почав збирати дані про всіх чоловіків віком від…
Чоловік незадоволений тим, що у ПриватБанку кожен платіж потрібно підтверджувати. Він звинувачує фінустанову в блокуванні карток за…
Законопроєкт 6013, що передбачає приватизацію комунальних підприємств України, може призвести до значного зростання тарифів на вивіз…