Бійці ЗСУ показали, що “Суджа наша” в той час, як росіяни зібралися йти на Вашингтон

Українська бронетехніка спокійно роз’їжджає вулицями “звільненого” міста Суджа, знімаючи відео на підтвердження факту взяття під свій контроль цього російського міста. На кадрах зображені будинки місцевого населення, а голос за кадром повідомляє про те, що місто майже не постраждало.

“Звільнене” місто Суджа показали на Telegram-каналі “Україна 365”.

Сили оборони України продовжують захоплювати території в Курській області. Сьогодні саме це офіційно підтвердив президент України Володимир Зеленський. Про те, що місто Суджа перейшло під контроль ЗСУ, красномовно свідчить відео, записане бійцями, які беруть участь у СВО.

Також ресурс проводить цікаву паралель тоді як місцеве населення Енергодара масово виходило на мітинги проти окупантів, але нічого подібного не відбувається в місті Суджа. Жоден росіянин не вийшов бунтувати проти звільнення Курської області від російської окупації.

Поки бійці ЗСУ продовжують просуватися вглиб ворожої території, росіяни зібралися “на Вашингтон”. Мітинг саме з такою оригінальною назвою сьогодні провели жителі Магадана. В акції взяли участь жителі міста і ті, хто повернувся з війни в Україні.

Гасло мітингувальників нормальним людям може здатися дивним і навіть смішним, але для громадян РФ, напевно, цілком нормальним і правильним. У відповідь на СВО на території Курської та Бєлгородської областей влада Росії має націлити ядерні ракети на американські міста, зокрема на Вашингтон.

Нижче – ті, хто має намір бомбити США.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

2 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

2 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

2 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

2 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

2 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

2 години ago