На війні загинула стилістка, яка вдягала “Квартал 95” і Зеленського

Війна забрала життя української стилістки, військовослужбовиці Шури Рязанцевої із позивним “Ялта”. Жінка до повномасштабної війни особисто вдягала акторів “Кварталу 95”, зокрема, главу держави Володимира Зеленського.

Про трагічну звістку сповістила сестра загиблої Валерія Рязанцева у соцмережі Facebook.

“На превеликий жаль, Шурочки більше немає…” – написала вона.

Шура Рязанцева родом із Криму. До 24 лютого 2022 року активно працювала стилісткою, зокрема, на телеканалі “Інтер” була керівницею відділом стилю. За життя жінка розповідала, що такою діяльністю почала активно займатися за порадою артиста Андрія Кузьми.

“Мені дав старт Андрій Кузьма. Він в мене повірив. Він завжди говорив й повторював про те, що Саня, Сашка, йди стилістом. Ну ви знаєте, як він може. І я тоді почала свій шлях. Це був 2006 рік після Помаранчевої Революції, потроху й дійшла до того, що я стала в 5 найкращих стилістів України й РФ, а також працювала з нашим президентом Володимиром Олександровичем й з усією командою”, – згадувала вона.

Вона стала свідком побиття студентів на Майдані у Києві наприкінці листопада 2013 року. Саме везла костюми до Жовтневого палацу, тієї ночі на Інститутській допомагала витягувати поранених людей. Її життя теж врятував Герой Небесної сотні Роман Гурик.

У березні 2014 року жінка та інші активістки вирушили в Крим, окупований РФ. Їх затримали на одному з блокпостів та провели п’ять днів у полоні, після чого жодного разу не була в Криму. Вона відкрила власну костюмерну і працювала з артистами.

На початку повномасштабної війни приєдналася до лав Тероборони. Зокрема, виконувала завдання на Київщині, під Бахмутом на Донеччині.

Як пишуть ЗМІ, за весь час російської окупації Криму Шура принципово не змінювала свою прописку. Була переконана, що півострів звільнять від окупації і вирушить відбудовувати Крим. Мала серйозні плани – стати мером рідної Ялти.

Ольга Степанова

Recent Posts

“Живий динозавр”: жінка зіткнулася з найнебезпечнішим птахом у світі

Жінка зіткнулася з найнебезпечнішим птахом у світі на австралійському пляжі. Джулі Нос та її донька…

5 хв. ago

Трамп має намір судитися з Google через “погані історії” про нього в пошуку

Кандидат в президенти США від республіканців Дональд Трамп погрожує компанії Google судом у разі його…

15 хв. ago

Швидка паста з сосисками: як приготувати вечерю за рецептом Джеймі Олівера

Приготування їжі для сім’ї може бути важкою роботою та займати багато часу. Тому дуже важливо…

23 хв. ago

Насильство щодо дітей: навчальні заклади України чекають перевірки

В Україні всі навчальні заклади, де проживають діти, чекають перевірки на предмет насильства чи порушення…

28 хв. ago

Буде ескалація: Іран почав погрожувати Ізраїлю після знищення генсека “Хезболли”

Іран заявив, що ліквідація генерального секретаря проіранського угруповання "Хезболла", Хасана Насралли, закінчиться для Ізраїля "знищенням". Тегеран…

30 хв. ago

Біля Чорнобиля помітили величезного сома-мутанта: його розміри просто вражають

Українським військовослужбовцям вдалося виявити у ставку-охолоджувачі Чорнобильської АЕС гігантську рибину. У кадр потрапив величезний прісноводний…

51 хв. ago