Кадиров запропонував відправляти на війну всіх порушників закону

Кадиров запропонував відправляти порушників правопорядку на війну в Україну. Ця ідея у “лідера” Чечні виникла під час наради з командирами та начальниками силового блоку Чеченської Республіки, де обговорювалися питання громадської безпеки.

Очільник Чечні нібито непокоїться поведінкою “проблемної молоді”, тому запропонував радикальні методи боротьби з правопорушниками. За його словами, тепер замість адміністративної відповідальності порушників чекатиме або максимальний термін ув’язнення, або відправка в зону бойових дій. Про це Кадиров написав у своєму Telegram.

“Не поважаєш закон — або за ґрати на максимальний термін, або підписуй контракт і в зону СВО. Там ворогу і показуй свою хоробрість, зухвалість і відчайдушність”, — заявив Кадиров у своєму телеграм-каналі.

Глава Чечні доручив депутату Держдуми РФ Адаму Делімханову взяти це питання під особистий контроль. Він також зазначив, що наразі формується новий полк чисельністю 2500 осіб, тож місця вистачить для всіх порушників.

Кадиров окремо звернувся до тих, хто “роздмухує” тему нещодавнього інциденту в офісі компанії Wildberries, де загинули люди. Він заперечив причетність “кадирівців” до конфлікту та попередив, що за слова потрібно відповідати.

Ця заява викликала бурхливу реакцію в соціальних мережах. Користувачі активно коментують пропозицію Кадирова, часто з іронією та сарказмом. Ось кілька найяскравіших реакцій:

Варто зазначити, що подібні заяви Кадирова не є чимось новим. Раніше він вже пропонував відправляти на війну в Україну ув’язнених та корупціонерів.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

За кордон випускатимуть за новими правилами – можна “застрягти”

З 1 січня 2025 року українцям, які планують поїздки за кордон на власному автомобілі, доведеться…

22 хв. ago

Діти схожі на принцесу Діану: принц Гаррі запевнив, що найсильніші гени – руді

Принц Гаррі поділився зворушливою інформацією про доньку Лілібет на церемонії вручення премії WellChild Awards. 40-річний герцог Сассекський…

32 хв. ago

Землю накрила найпотужніша магнітна буря від 2005 року: що робити, щоб не погіршилося самопочуття

10 жовтня 2024 року Землю накриє надпотужна магнітна буря, яка триватиме до 12 жовтня. Якщо…

40 хв. ago

Мобілізація по-новому: все, що відомо про повістки поштою

Від 18 липня працівники ТЦК мають право розсилати повістки поштою. Станом на вересень, за даними керівника "Укрпошти"…

47 хв. ago

Принесе мільйони фунтів стерлінгів: що відкопали археологи, досліджуючи Дувр (фото)

Працюючи над багатомільйонним проєктом у Дуврі, Англія, команда експертів з Кентерберійського археологічного фонду виявила те,…

56 хв. ago

Експерт назвав місто, яке РФ планує захопити до Нового року

Армія РФ буде намагатися захопити Покровськ в Донецькій області до закінчення цього року. Цілі окупаційних військ залишаються незмінними. Про це…

1 годину ago