Кадиров запропонував відправляти на війну всіх порушників закону

Кадиров запропонував відправляти порушників правопорядку на війну в Україну. Ця ідея у “лідера” Чечні виникла під час наради з командирами та начальниками силового блоку Чеченської Республіки, де обговорювалися питання громадської безпеки.

Очільник Чечні нібито непокоїться поведінкою “проблемної молоді”, тому запропонував радикальні методи боротьби з правопорушниками. За його словами, тепер замість адміністративної відповідальності порушників чекатиме або максимальний термін ув’язнення, або відправка в зону бойових дій. Про це Кадиров написав у своєму Telegram.

“Не поважаєш закон — або за ґрати на максимальний термін, або підписуй контракт і в зону СВО. Там ворогу і показуй свою хоробрість, зухвалість і відчайдушність”, — заявив Кадиров у своєму телеграм-каналі.

Глава Чечні доручив депутату Держдуми РФ Адаму Делімханову взяти це питання під особистий контроль. Він також зазначив, що наразі формується новий полк чисельністю 2500 осіб, тож місця вистачить для всіх порушників.

Кадиров окремо звернувся до тих, хто “роздмухує” тему нещодавнього інциденту в офісі компанії Wildberries, де загинули люди. Він заперечив причетність “кадирівців” до конфлікту та попередив, що за слова потрібно відповідати.

Ця заява викликала бурхливу реакцію в соціальних мережах. Користувачі активно коментують пропозицію Кадирова, часто з іронією та сарказмом. Ось кілька найяскравіших реакцій:

Варто зазначити, що подібні заяви Кадирова не є чимось новим. Раніше він вже пропонував відправляти на війну в Україну ув’язнених та корупціонерів.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Економічне бронювання – це узаконений відкуп від війни, – депутат-доброволець

Запропонована владою модель економічного бронювання, яка передбачає сплату щомісячного податку в понад 20 тис грн…

13 хв. ago

Алаудінов у розпачі: ЗСУ знищили найкращого штурмовика «Ахмата» з позивним «Кіллер»

Заступник начальника Головного військово-політичного управління Збройних сил РФ командир спецназу "Ахмат" генерал-майор Апті Алаудінов повідомив…

24 хв. ago

Кіт увімкнув вночі духовку і ледь не спалив будинок – фото

Домовласник із Мічигану, США, уникнув катастрофи після того, як посеред ночі загорілася його духову піч.…

29 хв. ago

Рада рекордно підвищила податки: скільки і за що тепер платитимуть українці

Депутати Верховної Ради України ухвалили у другому читанні законопроєкт про масштабне збільшення податків, основа якого – підвищення…

33 хв. ago

В яких школах дітей змусили вчитися повний “робочий” день: батьки вже обурюються

В Україні існують встановлені стандарти, які визначають кількість годин, які мають навчатися учні на різних…

36 хв. ago

“Зовсім нема совісті”: у Туреччині вигадали новий трюк, щоб обманювати туристів

У туристичному секторі Туреччини з’явилась нова шахрайська схема: деякі агентства пропонують тури до вигаданих пам'яток. Ця інформація…

44 хв. ago