Рівненський військком-любитель цілуватись з підлеглими написав рапорт та зробив останню заяву

Колишній начальник Рівненського ТЦК Олександр Ярмошевич, який у березні потрапив у любовний скандал, підтвердив, що написав рапорт та переводиться в бойову частину. При цьому Ярмошевич переконаний, що на посаді начальника керувався законом і військовою честю.

Відповідну заяву він зробив у своєму Facebook. Щоправда, профіль ексначальника нині закритий для сторонніх, однак ЗМІ вдалося знайти спосіб отримати зняток допису.

“Хабарів не брав, уклоністів не ховав і не покривав! Незаконних премій не виписував! Але це чомусь стало неважливо, як тільки інформаційні помийки злили у мережу відео… І нікому не цікава стала моя професійна діяльність. Всі обговорюють мою “аморальну” поведінку”, — написав ексначальник.

За словами Ярмошевича, у командування до нього не було жодних претензій щодо його професійної діяльності. Крім того, пише ексначальник, триває розслідування. Так, слідчі мають встановити, хто і коли розмістив камери у кабінеті начальника Рівненського ТЦК та яким чином відео з камер потрапило в інтернет.

“Але я не хочу більше отримувати того хейту і тиску! Сьогодні на фоні загального цькування працівників ТЦК моя історія одна із. Я офіцер і дію як офіцер! Я написав рапорт і переводжусь до бойової частини. Сподіваюсь, що там мене полишать у спокої маніпулятивні ЗМІ і я з честю і гідністю буду нищити ворога!” — заявив ображений військком.

Контекст

У березні мережу сколихнуло відео, на якому тодішній начальник Рівненського ТЦК Олександр Ярмошевич цілується з кількома жінками в різний час. У Сухопутних силах заявляли, що нададуть “належну оцінку” як змісту змонтованого відео, так і факту встановлення таємного відеоспостереження у службовому приміщенні.

До речі, першим відео опублікував на своєму Telegram-каналі проросійський блогер Анатолій Шарій. Саме він і заявив, що на відео — полковник Олександр Ярмошевич.

Нагадаємо, пізніше з’ясувалося, що Ярмошевич збільшив свої статки з початку повномасштабної війни з російськими окупантами. Такі висновки можна зробити, якщо вивчити електронні декларації полковника за 2022 та 2023 роки.

Ольга Степанова

Recent Posts

Смерть, яка не знає міри: вчені розповіли про зв’язок популярних напоїв із розвитком раку

Вживання алкоголю здавна асоціюється з соціальними зв'язками і розслабленням, і багато хто колись вважав, що…

1 секунда ago

У Житомирі вздовж берега річки Тетерів зафіксовано масовий мор риби

У Житомирі зафіксували масовий мор риби вздовж берега річки Тетерів в районі Корбутівки. За цим…

4 хв. ago

“Великий удар під дих Москві”: нардеп Дунда запропонував ЗСУ зайти в Білорусь

Нещодавно самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявляв, що їм потрібно готуватися до війни, як уже зараз…

27 хв. ago

Жінку оштрафували на 140 тисяч гривень через ТЦК і забрали телефон

У Чернігівській області жінку оштрафували на 140 тисяч гривень за те що вона у місцевому…

40 хв. ago

Не наші методи: нардеп “Слуги народу” вважає, що гроші добровольцям ЗСУ не потрібні

Народний депутат Ігор Кривошеєв називає виплати військовим "неправильною мотивацією". Народний депутат від "Слуги народу" Ігор Кривошеєв вважає,…

46 хв. ago

Через густий туман у Києві трапилось багато серйозних ДТП: подробиці та фото, відео

У суботу, 5 жовтня, Київ опинився в умовах густого туману, що спричинило значне ускладнення ситуації…

60 хв. ago