Рівненський військком-любитель цілуватись з підлеглими написав рапорт та зробив останню заяву

Колишній начальник Рівненського ТЦК Олександр Ярмошевич, який у березні потрапив у любовний скандал, підтвердив, що написав рапорт та переводиться в бойову частину. При цьому Ярмошевич переконаний, що на посаді начальника керувався законом і військовою честю.

Відповідну заяву він зробив у своєму Facebook. Щоправда, профіль ексначальника нині закритий для сторонніх, однак ЗМІ вдалося знайти спосіб отримати зняток допису.

“Хабарів не брав, уклоністів не ховав і не покривав! Незаконних премій не виписував! Але це чомусь стало неважливо, як тільки інформаційні помийки злили у мережу відео… І нікому не цікава стала моя професійна діяльність. Всі обговорюють мою “аморальну” поведінку”, — написав ексначальник.

За словами Ярмошевича, у командування до нього не було жодних претензій щодо його професійної діяльності. Крім того, пише ексначальник, триває розслідування. Так, слідчі мають встановити, хто і коли розмістив камери у кабінеті начальника Рівненського ТЦК та яким чином відео з камер потрапило в інтернет.

“Але я не хочу більше отримувати того хейту і тиску! Сьогодні на фоні загального цькування працівників ТЦК моя історія одна із. Я офіцер і дію як офіцер! Я написав рапорт і переводжусь до бойової частини. Сподіваюсь, що там мене полишать у спокої маніпулятивні ЗМІ і я з честю і гідністю буду нищити ворога!” — заявив ображений військком.

Контекст

У березні мережу сколихнуло відео, на якому тодішній начальник Рівненського ТЦК Олександр Ярмошевич цілується з кількома жінками в різний час. У Сухопутних силах заявляли, що нададуть “належну оцінку” як змісту змонтованого відео, так і факту встановлення таємного відеоспостереження у службовому приміщенні.

До речі, першим відео опублікував на своєму Telegram-каналі проросійський блогер Анатолій Шарій. Саме він і заявив, що на відео — полковник Олександр Ярмошевич.

Нагадаємо, пізніше з’ясувалося, що Ярмошевич збільшив свої статки з початку повномасштабної війни з російськими окупантами. Такі висновки можна зробити, якщо вивчити електронні декларації полковника за 2022 та 2023 роки.

Ольга Степанова

Recent Posts

У Яготині жінка скинула собаку з мосту: поліція взялася за розслідування

Яготинські правоохоронці розпочали розслідування шокуючого випадку жорстокого поводження з твариною. Місцева 65-річна мешканка підозрюється у…

3 години ago

Придбали лише 13 авто: продажі популярної моделі Toyota обвалилися на 99,5%

Попит на гібрид Toyota Prius різко впав. За червень було продано лише 13 хетчбеків. Про це повідомляє сайт Motor1.…

3 години ago

Максим Галкін та Алла Пугачова на межі розлучення

Російський шоумен Стас Барецький, який активно підтримує політику Володимира Путіна та виступає за війну в…

4 години ago

Літак здійснив вимушену посадку через “заражену” їжу (відео)

Рейс Delta, що прямував до Амстердама (Нідерланди), на борту якого перебувало близько 300 осіб, був…

4 години ago

Джефф Безос планує продати акції Amazon: що відомо про угоду

Глава та засновник Amazon Джефф Безос планує продати до 25 млн. акцій своєї компанії до…

4 години ago

Путіна можуть запросити на наступний Саміт миру, — Зеленський

Україна не збирається йти на компроміси з Росією, відмовляючись від будь-яких територій заради припинення війни. Про…

4 години ago