Стало відомо, чи дозволить Гарріс Україні бити вглиб Росії

Колишній конгресмен-республіканець США Адам Кінзінгер висловив думку щодо потенційної політики Камали Гарріс щодо України у разі її перемоги на президентських виборах.

В інтерв’ю 24 Каналу він зазначив, що Джозеф Байден з початку повномасштабного вторгнення Росії надавав потужну підтримку Україні, сприяючи наданню необхідної зброї та фінансування.

Однак, на думку екс-конгресмена, Байден виявляв зайву обережність, і багато з того, що Вашингтон мав зробити для Києва, досі не реалізовано.

“Чому в небі над Україною досі немає винищувачів F-16 у великій кількості? Чому США мають навчати тут молодих людей, які щойно закінчили коледж льотної підготовки, а не пілотів з передової?”, – запитує Кінзінгер.

Він також вважає, що США мають дозволити Україні завдавати ударів американською зброєю за цілями на російській території.

“Сподіваюся, що Камала Гарріс це зробить. Вона неодмінно захоче виглядати сильною у зовнішній політиці. Також її політика щодо України не буде гіршою за ту, яку проводив Байден. Цілком можливо, що її ставлення до Києва буде кращим”, – припустив Кінзінгер.

Екс-конгресмен наголосив на необхідності “зняти наручники” з України та надати необхідну зброю. На його думку, Київ не зацікавлений в атаках на цивільні об’єкти в Росії американською зброєю, але є безліч законних цілей на російській території, які необхідно ліквідувати для завершення війни.

Лисенко Катерина

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

3 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

3 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

3 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

3 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

3 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

3 години ago