ЗС РФ обстрілювали Роботине під час візиту Зеленського

Сергій Никифоров нагадав, що в населеному пункті Роботине ведуться активні бойові дії. Прессекретар президента закликав “не драматизувати” в цій ситуації.

Росіяни обстрілювали населений пункт Роботине в Запорізькій області, коли там перебував президент України Володимир Зеленський. Про це повідомив прессекретар президента Сергій Никифоров у коментарі “РБК-Україна”.

“Це Роботине, там ведуться активні бойові дії. Тому були відносно близькі розриви. Але я б не драматизував ситуацію”, — сказав Никифоров.

Нагадаємо, 4 лютого в Офісі президента повідомили про візит Зеленського в населений пункт Роботине в Запорізькій області. Президент побував у розташуванні 65-ї окремої механізованої бригади, де заслухав доповідь про оперативну обстановку від командувача оперативного угруповання військ “Запоріжжя” Володимира Горбатюка.

Глава держави вручив “Хрест бойових заслуг” командиру розвідувального взводу старшому лейтенанту Андрію Ольшанському, а також нагородив орденами Богдана Хмельницького та “За мужність” воїнів. Зеленський подякував військовим і зазначив, що пишається ними.

Після візиту в Запорізьку область глава держави вирушив до Кривого Рогу, де провів нараду щодо захисту енергетичної інфраструктури. Президент подякував усім, хто оперативно допомагав відновити енергопостачання після нещодавніх ударів Росії по території України.

Ольга Степанова

Recent Posts

Начальник ТЦК назвав “бусифікацію” міфом: українці в коментарях шоковані

У соціальних мережах активно обговорюють відео де чоловіки примусово доставляються ТЦК. Ці ролики вже створили…

5 хв. ago

Усіх водіїв попередили: Рада готує новий “зимовий” штраф – за що хочуть карати

В Україні водіям готують новий сезонний штраф щодо обов'язкового використання зимових шин. Про це йдеться у законопроекті, пише портал…

16 хв. ago

Українцям розповіли, в якій валюті краще тримати гроші: чи варто вкладати кошти в долари

Вкладення коштів у різні активи може допомогти захистити заощадження і навіть заробити на них. Наприклад,…

25 хв. ago

Гонконгом шириться нова смертельна хвороба: померли вже четверо людей

У Гонконзі (адміністративний район КНР) поширюється смертоносна бактеріальна інфекція. Відомо вже про чотири летальні випадки. Як…

37 хв. ago

Затримання “Тринадцятого”: у телеграм-каналі воєнного злочинця справжня істерика

У телеграм-каналі Єгора Гузенка справжня істерика. Так, небайдужі закликають правоохоронців припинити знущання з затриманого. Про…

46 хв. ago

Не до кінця втрачені: вчені виявили незвичайну рису характеру психопатів

Нещодавні дослідження показали, що, хоча психопати часто сприймаються як позбавлені емпатії, вони здатні розуміти емоції…

56 хв. ago