Війна в Україні

Грає на руку ворогу: військовий різко відповів на скандали між політиками

В мережі ширилося чимало скандалів, зокрема серед політиків. Командир роти ударних БпАК “АХІЛЛЕС” 92-ї ОШБр Юрій Федоренко розповів 24 Каналу, як військові ставляться до подібних сутичок.

“Інколи “дезу”, яку закидують в наш інформаційний простір, засоби масової інформації підхоплюють, не розуміючи того, і це грає на руку противнику. Потрібно довіряти лише офіційним джерелам інформації, але весь час продовжувати аналізувати, слухати інші думки й робити свої висновки”, – сказав військовий.

Результат буде тільки в єдності, коли ми спільно рухаємося до спільних цілей та перемоги, тоді ми зможемо забезпечити результат та здолати окупанта. Якщо ми будемо сваритися та обговорювати чвари, які відбуваються в кулуарах або в будь-яких інших місцях, це до добра не доведе, – зазначив командир роти ударних БпАК “АХІЛЛЕС” 92-ї ОШБр.

Федоренко наголосив, наратив “все пропало” потрібно прибрати з повістки дня. З плином часу українцям вдасться звести до мінімуму всі корупційні ризики.

“А це буде можливо тоді, коли всі будуть рівними перед законом, і ми до цього активно рухаємося. Приміром, вже до великої кількості топпосадовців було порушено кримінальні справи та по деяких вже є судові рішення”, – підсумував військовий.

Скандал із депутаткою Мар’яною Безуглою : головне

  • Ніч з 26 на 27 листопада, вочевидь, видалась безсонною для 35-річної депутатки Верховної Ради Мар’яни Безуглої. Ввечері, вночі і майже весь наступний день вона написала в своїх соцмережах майже з десяток постів з критикою головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.
  • Ключовий закид Безуглої, яка, зокрема, є заступницею голови парламентського комітету з нацбезпеки і оборони, стосувався того, що головком ЗСУ начебто “не зміг надати план задуму на 2024 рік”
    .
  • “Ні великий, ні маленький, ні асиметричний, ні симетричний”, – наголосила депутатка.
  • У своїх дописах Мар’яна Безугла
    критикує Головкома ЗСУ за “радянізацію” української армії, за недостатньо пророблений план контрнаступу влітку цього року, і навіть за те, що досі не звільнений з посади багаторічний очільник Національної академії сухопутних військ Павло Ткачук.
  • Крім того, вона побіжно звинувачує керівництво Генштабу в покриванні генералів, які, на її думку, неефективно виконують свої обов’язки. Серед таких вона називає Героя України, колишнього командира 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади Василя Зубанича. Безугла називає його кумом очільника Генштабу Сергія Шаптали і зауважує, що саме він відповідав за невдалий наступ на півдні в цьому році.
Ольга Степанова

Recent Posts

Може не дожити до 70-річчя: у тяжкохворого Брюса Вілліса погіршився стан здоров’я

У знаменитого американського актора, зірки "Міцного горішка" Брюса Вілліса, в якого виявили лобно-скроневу деменцію, погіршився стан здоров'я.…

18 хв. ago

“Річка вибухнула”: страшні повені дістались до Італії

Північна Італія вслід за іншими країнами потерпає від руйнівної стихії. Шторм "Борис", який вже спричинив масштабні…

26 хв. ago

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

33 хв. ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

39 хв. ago

Україна попросила Румунію збивати усі “Шахеди”, які летять у її напрямку

Україна звернулася до Румунії з проханням збивати всі російські дрони-камікадзе, які летять в напрямку її…

45 хв. ago

Частина українців у Польщі залишаться без виплат: кого це торкнеться

З 1 жовтня 2024 року українські біженці в Польщі втратять право на деякі дитячі виплати. Це пов'язано…

55 хв. ago