Після цього Кремль підніме білий прапор

85 років минуло з того дня, як почалася Друга світова, а як учора, тільки танки тоді йшли із Заходу, тепер зі Сходу. Можна нескінченно довго повторювати слова, приписувані Уїнстону Черчіллю : «Фашисти майбутнього будуть називати себе антифашистами», вони не втратить своєї актуальності та правдивості. Гітлер мимоволі допоміг Сталіну в експансії комунізму по всьому світу, а Захід вважав за краще мати справу з тоталітарним Радянським Союзом, але не з фашистською Німеччиною.

Країни Східної Європи залишалися під «м’якою» радянською окупацією ще 45 років після війни. Може, цього разу Путін також допоможе Заходу позбутися агресивної Російської імперії та її ядерних арсеналів?  

    Дехто в Росії хоче і сьогодні повторити те, що сталося 80 років тому, проте це неможливо з однієї простої причини – нинішня Росія не має жодного стосунку до перемоги над нацистською Німеччиною у 1945 році і не тому, що країна, що перемогла фашизм, мала іншу назву , А тому що в неї був зовсім інший соціально-політичний устрій. У країні не було олігархів і власником «заводів, газет, пароплавів» декларативно був народ, хоча насправді – ЦК КПРС і НКВС.

       Сьогодні ми спостерігаємо безуспішні спроби керівництва України знайти шляхи мирного вирішення військового конфлікту та припинення війни. Ймовірно, вони геть-чисто забули історію, – з Гітлером хтось вів переговори після 22 червня 1941 року? Щось не пригадується. Відповідь питанням: Чи хочуть російські війни? давно знайдено: Хочуть. Тоді про який світ ми говоримо? Найвище керівництво ВП України та низки інших політичних відомств виглядають казкарями та мрійниками, створюючи якісь миротворчі програми та збираючи «саміти світу». Все це пусте. 

Формула світу насправді проста і очевидна: війна дуже швидко припиниться тоді, коли повітряні тривоги звучатимуть у Москві рівно стільки ж разів, як у Києві. З терористами та неонацистами не домовляються, їх змушують здатися, щоб зберегти їхнє нікчемне життя.

Захід досі не бажає цього прийняти і винести Москві негласний вирок. Більше того, там досі не лише намагаються, а й продовжують торгувати з Росією через треті країни. У зв’язку з цим хочеться їм нагадати історичний факт: останній ешелон із рудою пішов із Радянського Союзу до нацистської Німеччини 21 червня 1941 року. Визнання наявності в Росії неонацизму на основі 5 доведених ознак та введення ембарго на купівлю нафти та газу знекровить російську економіку за один рік і змусить Кремль підняти білий прапор.

Лисенко Катерина

Recent Posts

Відмовилася від усього: дівчина кинула життя моделі Playboy заради покинутої ферми в глушині

Колишня модель Playboy Катжира відмовилася від фотосесій і виступів на користь садівництва і вирощування продуктів…

6 хв. ago

Якщо партія Шольца програє ультра правим на вирішальних виборах, це може призвести до його усунення

Поки канцлер ФРН Олаф Шольц буде на Генасамблеї у Нью-Йорку, на його батьківщині відбудуться вибори…

14 хв. ago

Принц Джордж та його сестра принцеса Шарлотта не зможуть подорожувати разом: у чому причина

Згідно з цим правилом, як тільки принцу Джорджу виповниться 12 років (у липні 2025 року),…

30 хв. ago

Що робити, якщо представники ТЦК забрали військовий квиток: пояснив юрист

Під час воєнного стану всі військовозобов'язані чоловіки повинні мати при собі військово-обліковий документ. Це підтверджує статус…

31 хв. ago

Київ задихається від диму: як захиститися від забрудненого повітря

В Києві значно погіршилася якість повітря через зміну вітру та незначні осередки пожеж в екосистемах. За даними…

39 хв. ago

Україна стала привабливим ринком для балканських виробників зброї – The Economist

З 2020 року сербський експорт зброї збільшився в чотири рази, а з моменту вторгнення в…

47 хв. ago