“ППО собою відбивають атаку”: мешканці Криму повідомляють про вибухи в Севастополі (фото)

Ввечері 1 липня в окупованому Криму знову було гучно. Місцеві жителі чули вибухи в районі Севастополя та балаклави. Працювала російська ППО. Про вибухи в Криму повідомили в телеграм-каналі “Крымский ветер”.

Близько 18:50 жителі окупованого Севастополя почули вибухи, схожі на роботу ППО РФ.

“РосППО в Севастополі стріляють з району мису Фіолент та з Караньських висот. Дуже сильні вибухи в Севастополі. У небі помітні інверсійні сліди ракет ППО. Також росППО стріляють з району Сапун-гори”, — повідомили підписники телеграм-каналу.

Згодом стало відомо, що є “приліт” в Балаклаві. На місці здійнявся густий, чорний дим.

“Дуже неслабо прилетіло. І десь там росППО якраз стояла. Схоже, собою й відбила атаку. Такого диму з кільцями ми ще не бачили. Нам повідомляють, що прилетіло до в/ч у районі Карані (Флотське). Вони мають позицію на Караньських висотах”, — написав “Крымский ветер”.

Так званий губернатор Севастополя Михайло Развожаєв повідомив, що у Севастополі працює ППО, усі служби приведені у стан бойової готовності. а військові ведуть роботу щодо знищення повітряних цілей.

“Відбиття ракетної атаки продовжується. За попередньою інформацією, 4 повітряні цілі знищені в небі над акваторією та в районі Балаклави. Але уламки збитих цілей впали у прибережній зоні та Балаклавському районі. Інформація про пошкодження цивільної інфраструктури наразі уточнюється”, — написав він.

Між тим місцеві жителі встигли зафільмувати і зробити фото, як після роботи російської ППО щось горить і димиться, зокрема, в районі Балаклавської ТЕС.

Ольга Степанова

Recent Posts

До кінця року служити підуть усі: у Раді попередили українців – пакуйте рюкзаки

У Комітеті Верховної Ради України з національної безпеки, оборони та розвідки оцінили, скільки військовозобов'язаних громадян…

10 хв. ago

Російський моряк перейшов на бік України й спалив ракетний корабель ВМФ РФ

Головне управління розвідки Міноборони України сьогодні, 3 липня, провело пресконференцію спільно із Легіоном "Свобода Росії".…

13 хв. ago

Світла майже не буде: Укренерго на завтра зробило найжорсткіші графіки

Українці давно звикли жити в умовах блекауту. Тут "дякую" варто сказати сусідові зі Сходу - він…

16 хв. ago

Рішення остаточне: тарифи на газ і світло піднімуть ще раз

Українцям підвищать тарифи на газ та електроенергію. Таку домовленість містить оновлений Меморандум, який українська влада підписала…

20 хв. ago

Що носити влітку замість джинсів: стильні та зручні варіанти на кожен день

Джинси – це зручний та універсальний предмет одягу, який є у кожної сучасної людини. Але…

22 хв. ago

“Можна виїжджати з дому”: багатоповерхівки стануть повністю непридатними взимку

У панельних будинках на поверхах вище за п'ятий у разі відключення електропостачання на тривалий термін…

28 хв. ago