Поїде на фронт? Стало відомо, що буде з рівненським військкомом – любителем цілуватись

Очільник Рівненського територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) підполковник Олександр Ярмошевич, який потрапив у любовний скандал через поцілунки на робочому місці, написав рапорт на переведення в бойову частину.

Про це повідомили в оперативному командуванні “Захід”. Інформація з’явилась у Фейсбуці.

В пості вказано, що військовий зробив це за власним бажанням. До його роботи управління претензій не мало. При цьому в оперативному командуванні “Захід” наголосили, що особисті питання військовослужбовці не мають вирішувати на робочому місці.

Тож коли військовий написав рапорт із проханням перевести його до однієї з бойових частин, командування підписало про це наказ. Крім того, зараз ще встановлюють обставини встановлення камер у службовому приміщенні військкома.

“Також зазначаємо, що витік відеоматеріалів був вкинутий та поширений на загал через ресурси та за прямого супроводження “лідерів” суспільної думки ворогів. Відтак звертаємо увагу громадян на необхідність дотримання інформаційної гігієни та більш ретельної перевірки першоджерел”, — додали в командуванні.

Нагадаємо, що в одному з військкоматів Рівненщини призначили перевірку після того, як у мережі оприлюднили відео з, імовірно, начальником ТЦК. Кадри отримали за допомогою таємного відеоспостереження.

Вперше відео опублікував на своєму Telegram-каналі проросійський блогер Анатолій Шарій, заявивши, що на відео — полковник Олександр Ярмошевич.

На змонтованих кадрах чоловік цілується з кількома жінками в різний час. У Сухопутних силах заявляли, що нададуть “належну оцінку” як змісту змонтованого відео, так і факту встановлення таємного відеоспостереження у службовому приміщенні.

Пізніше з’ясувалося, що Ярмошевич збільшив свої статки з початку повномасштабної війни з російськими терористами. Такі висновки можна зробити, вивчивши електронні декларації Ярмошевича за 2022 та 2023 роки.

Ольга Степанова

Recent Posts

Смертоносний вітер і цунамі спопелять світ: що станеться, якщо Земля перестане обертатися (відео)

Гіпотетичні сценарії завжди цікавили дослідників, оскільки змушують подивитися на те, що ми знаємо, з іншого…

1 годину ago

Скільки людей буде мобілізовано у 2024 році: нардеп розкрив плани

Командування Збройних сил України та військові на фронті зазначають, що потреба в особовому складі й мобілізації на…

2 години ago

Усе ще працювали: дайвер знайшов годинник вартістю 65 тисяч євро (фото)

Дайвер-любитель на ім'я Джорджіо знайшов на Майорці (Іспанія) годинник вартістю 65 тисяч євро і відмовився…

2 години ago

Російський генерал наказав обстріляти місто, в якому він народився — Нацполіція

Командувача дальньої авіації повітряно-космічних сил збройних сил Росії генерал-лейтенанта Сергія Кобилаша, який є уродженцем Одеси,…

2 години ago

Скоро заросте лісом: журналіст показав занедбаний залізничний вокзал у Донецьку

Журналіст Денис Казанський опублікував знімки залізничного вокзалу у Донецьку, який перебуває у руїнах. Приміщення тут…

2 години ago

Санаторій “Корал” у Криму отримав мільйони від влади РФ: ЗМІ знайшли слід українських власників – розслідування

У тимчасово окупованому Криму журналісти знайшли "клон" української компанії "Санаторій "Корал", зареєстрованої за законодавством Росії. Власниками компанії є колишня…

2 години ago