Посадовець НБУ Павло Поляруш прокоментував конфлікт з бійцем ЗСУ

Керівник Управління по роботі з проблемними активами Національного банку України Павло Поляруш прокоментував “Кореспонденту” конфліктну ситуацію, яка сталася ввечері 26 вересня у Києві. Нагадаємо, що військовослужбовець ЗСУ з позивним “Безсмертний” заявив, що Поляруш був у нетверезому стані, ледь його не збив та погрожував “прострелити ногу”.

“Ініціатором конфлікту я не був. Був тверезий, захищався від нападника, коли отримав удар. Зараз активно співпрацюю з поліцією, пройшов медичне освідування. Закликаю не маніпулювати інформацією та очікую на об’єктивне розслідування”, – прокоментував Поляруш ситуацію зі свого боку.

На опублікованому в соціальних мережа відео видно, що Павло Поляруш стоїть з мобільним телефоном в руках, а військовий за кадром стверджує, що посадовець НБУ погрожував прострелити йому ногу. Сам Поляруш на відео заперечує усе, про що говорить військовий, а також стверджує, що йому розбили окуляри та вимагає за це компенсацію, щоб купити нові.

Нагадаємо, Павла Поляруша призначили керівником Управління по роботі з проблемними активами Національного банку у квітні 2023 року. До цього він обіймав посаду радника заступника Міністра оборони та відповідав за налагодження співпраці з українськими та міжнародними постачальниками, та займався питаннями координації логістики.

За даними декларації Павла Поляруша за 2023 рік, його цивільною дружиною є Ірина Мудра — заступниця Керівника Офіса президента, яка була призначена на цю посаду президентським указом у березні 2024 року. За даними наших джерел, Мудра та Поляруш вже декілька місяців разом не проживають. 

Ковальчук Світлана

Recent Posts

Жінка вирішила схуднути за допомогою рибних консервів і розповіла, що з цього вийшло

60-річна фельдшерка на ім'я Джейн розповіла, що їла 70 днів лише сардини. Ця дієта допомогла…

9 хв. ago

“Розпилили бюджет”: фото оборонних споруд на Одещині розлютило мережу

Фортифікаційні споруди в Білгород-Дністровському районі Одеської області потонули в піску. Це трапилося через їх близьке…

11 хв. ago

Кому з українців точно не прийде повістка поштою: названо дві категорії

В Україні триває загальна мобілізація та діє воєнний стан. Наразі планується, що чоловікам, які підлягають…

16 хв. ago

У ЗСУ розповіли, чому великі втрати серед новобранців

Одразу після прибуття на фронт новобранці ЗСУ втрачають убитими і пораненими більше половини особового складу.…

22 хв. ago

На аукціон виставили розкішне авто Альфреда Хічкока (фото)

У США на аукціоні Bring a Trailer продається розкішний седан Bentley S1 Continental Flying Spur…

24 хв. ago

Пенсії підвищать із жовтня: кого “озолотять”

З 1 жовтня 2024 року деякі пенсіонери в Україні отримають додаток до пенсії, незважаючи на…

28 хв. ago