Сергій Жадан закрутив роман з народною депутаткою

49-річний письменник та музикант Сергій Жадан, який нещодавно приєднався до лав ЗСУ, закрутив новий роман. Про це у новому випуску пліток поділився Богдан Беспалов.

За його словами, новою обраницею письменника стала 34-річна депутатка від політичної партії “Голос”, а в колишньому виконувачка обов’язків голови Одеської обласної державної адміністрації (2016—2017) Соломія Бобровська. Відомо, що з жовтня 2022 року вона стала членкинею парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

З особистого життя народної депутатки нічого не відомо. Наразі вона в стаусі незаміжньої. Дітей немає.

Щодо родинних зв’язків політичної діячки. Батько Соломії – Анатолій Леонідович Бобровський – доктор технічних наук, професор кафедри менеджменту Рівненського державного гуманітарного університету, автор чотирьох книг. Обирався до міської ради 6-го скликання. Був членом фракції ВО “Свобода”.

Брата депутатки звати Тарас. Відомо, що у 2017 року він був старшим офіцером відділу з питань міжнародної технічної допомоги Управління міжнародного співробітництва та євроінтеграції Адміністрації Державної прикордонної служби України.

Варто зазначити, що письменник був двічі одружений. Першою його дружиною була жінка, на ім’я Світлана Олешко. Спільно пара має сина Івана.

Ольга Степанова

Recent Posts

Найкраще підживлення для огірків: всього два інгредієнти і кущі розростуться, наче бур’яни

Влітку дуже важливо підживити огірки, щоб отримати великий урожай. В період активного зростання і формування…

6 хв. ago

Як правильно проходити ВЛК: адвокат пояснив усі нюанси, які потрібно знати

Після примусового доставлення до ТЦК військовозобов’язаний може на законних підставах відмовитися від проходження військово-лікарської комісії,…

13 хв. ago

В Україні готують до продажу два державні банки

В Україні відбудеться приватизація "Сенс банку" та "Укргазбанку", які є системно важливими державними банками. Про…

21 хв. ago

У Києві спалахнув маршрутний автобус біля університету – відео

У суботу, 29 червня, у Києві загорівся маршрутний автобус рейсу №212. Це сталося поблизу гуртожитка Національного університету біоресурсів і…

31 хв. ago

Ікона стилю: 5 неперевершених образів Саманти Джонс із “Секс і місто”

Через 26 років після зйомок завершального сезону серіалу "Секс і місто" одна з головних героїнь…

4 години ago

Синоптики дали прогноз на липень: яка погода чекає на українців

На початку липня по всій території України утримається спекотна погода. Стовпчики термометрів у деяких областях досягнуть…

4 години ago