Заступник директора ДБР Удовиченко живе в апартаментах за 900 тисяч доларів: в декларації квартири немає

Журналісти стверджують, що заступник директора Державного бюро розслідувань і керівник Головного слідчого управління ДБР Олександр Удовиченко живе у квартирі в одному з найбільш елітних житлових комплексів Києва. Йдеться про Regent Hill у Печерському районі. Її вартість складає понад 900 тисяч доларів.

В декларації Удовиченка згадок про цю нерухомість немає. Квартира записана на іншу особу. Про це йдеться у розслідуванні hromadske.

Згідно з декларацією, чиновник орендує квартиру в Голосіївському районі Києва неподалік метро “Васильківська”. Там розташований ще один елітний ЖК Park Avenue VIP. Однак ЗМІ зафіксували лужбову Toyota Camry на номерах прикриття, яка виїжджала з паркінгу ЖК Regent Hill на Печерську і за 10 хвилин заїжджала в будівлю ДБР.

У самого Олександра Удовиченка, згідно з декларацією, немає нерухомості в ЖК Regent Hill, чи взагалі у Києві. Водночас квартира у ЖК Regent Hill записана на близьку родичку коханої жінки Олександра Удовиченка – Христини Копач – Ірину Копач. Вона, за даними журналістів, є тіткою жінки.

Квартиру в ЖК Regent Hill площею 125 квадратів вона придбала в жовтні 2022 року. Ринкова вартість нерухомості такого метражу у вказаному ЖК стартує від 900 тисяч доларів (37 млн гривень). Сама Ірина Копач живе в Одесі й працює косметологинею. Підписи її контакту в телефонах інших користувачів свідчать про те, що вона працює з так званими “ін’єкціями краси”.

Останні гучні розслідування ЗМІ

Нещодавно проєкт Bihus.info оприлюднив розслідування про голову Нацполіції Івана Вигівського. За даними жуналістів, він мешкає у приватному будинку, який належить його подрузі, та тривалий час пересувався на авітівках, оформлених на тещу. Водночас власники цих активів не мають належних доходів, які б дозволяли ними володіти.

Перед цим “Українська правда” розповіла, що одіозний нардеп від забороненої в Україні проросійської партії “ОПЗЖ” Нестор Шуфрич зміг вивезти свою родину в Угорщину. Він також переписав на іншу людину усі активи, які йому належали. Такі маніпуляції Шуфрич, якому загрожує вʼязниця за держзраду, зробив під час війни.

Ольга Степанова

Recent Posts

Максим Галкін та Алла Пугачова на межі розлучення

Російський шоумен Стас Барецький, який активно підтримує політику Володимира Путіна та виступає за війну в…

4 хв. ago

Літак здійснив вимушену посадку через “заражену” їжу (відео)

Рейс Delta, що прямував до Амстердама (Нідерланди), на борту якого перебувало близько 300 осіб, був…

6 хв. ago

Джефф Безос планує продати акції Amazon: що відомо про угоду

Глава та засновник Amazon Джефф Безос планує продати до 25 млн. акцій своєї компанії до…

11 хв. ago

Путіна можуть запросити на наступний Саміт миру, — Зеленський

Україна не збирається йти на компроміси з Росією, відмовляючись від будь-яких територій заради припинення війни. Про…

26 хв. ago

Спідниці з воланами та бермуди: які речі у тренді цього літа (фото)

Тренди задають тон у світі моди, визначаючи, що буде актуальним цього сезону. Деякі речі залишаються…

33 хв. ago

Екстремально сильна магнітна буря охопила Землю: коли вона піде на спад

Вчені заперечують, що 4 липня тримається магнітний шторм 9 балів. Однак інші точно впевнені, що наша планета…

36 хв. ago