Голова ДМС в Івано-Франківській області напав на журналістів під час зйомки розслідування про нього

Голова Держміграційної служби в Івано-Франківській області Сергій Саєв напав на журналістів під час зйомки розслідування про його маєток і ресторан.

Напад стався в ресторані “Рулька”, який, за даними журналістів, належить його синові і де Саєв проводить “робочі зустрічі”, пише “СтопКор”.

Навесні цього року чиновник опублікував декларацію про доходи за 2023 рік. Із цього документа випливає, що у власності Саєва перебуває домоволодіння із земельною ділянкою в селі Дзвиняч і причіп “Дністер”. При цьому в ресторан він приїхав на авто Tesla, якого в декларації немає.

Зазначається, що заклад імовірно належить синові начальника ДМС Прикарпаття. Однак сам держслужбовець заявив журналістам, що начебто не знає, хто є власником “Рульки”.

Дружина чиновника задекларувала понад мільйон гривень доходу від підприємницької діяльності, 756 тис. грн зарплати в ТОВ “С-Капітель”, 235 тис. грн виплат від “Прикарпатенерготрейду” і майже 720 тис. грн доходу від здачі в оренду землі. Крім того, у її власності – 8 земельних ділянок, 4 квартири, 2 будинки, а також приміщення торгового комплексу, виробничі будівлі та нежитлові приміщення.

“Побачивши знімальну групу, Сергій Степанович став ховатися від репортерів, а потім раптово накинувся на медійників і вибив із рук оператора камеру, яка перестала працювати після його удару”, – зазначили журналісти.

За їхніми словами, правоохоронці з відділення поліції Івано-Франківського районного управління поліції ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області прийняли та зареєстрували заяву за фактом скоєння нападу на журналістів.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

25 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

27 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

28 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

39 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

41 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

42 хв. ago