Перекривають вулиці: в Одесі люди протестують через відключення електрики

Услід за Кам’янським на Дніпропетровщині, де люди протестували проти тривалих відключень світла, на мітинг вийшли одесити. У понеділок, 15 липня, вони перекрили одразу декілька вулиць.

Натовп незадоволених людей бачили на вулицях Разумовська та Толбухіна. Про це повідомляє видання “Думська”, яке й опублікувало відеоролики.

Цікава інформація про будинок на Толбухіна. За даними “Думської”, раніше не було відключень світла, бо будівля під’єднана до лінії критичної інфраструктури.

Нещодавно будинок вирішили від’єднувати та під’єднувати в ручному режимі. Через це включали електроенергію з запізненням. До того ж у комплексі немає нормального обладнання, воно швидко ламається через увімкнення. Так сталось і 15 липня. До того ж у будинку згорів трансформатор. Ремонт обіцяють зробити зранку 16 липня.

Протестувальників розкритикував оглядач “Думської” Віктор Босняк. Він зазначив, що перекривати дороги небезпечно, бо по них їздять військові та ті, хто доставляє Силам оборони усе необхідне. До того ж такі мітинги буде використовувати ворог у своїх цілях.

“І так, побачивши ваші акції з перекриттям, росіяни ще більше навалюватимуть на підстанції — просто щоб посилити і розпалити. Будете зовсім без електрики сидіти”, — пише Босняк.

Нагадаємо, що нещодавно люди вийшли на протести у Кам’янському. Учасники мітингу говорили, що сидять без світла по 17 годин. Вони назвали графіки відключення електрики “геноцидними”.

Ольга Степанова

Recent Posts

Хрущовки підуть під реконструкцію: куди подінуться мешканці старих багатоповерхівок

В Україні розглядають план реконструкції старих житлових будинків і можуть представити законопроєкт до кінця року,…

3 хв. ago

Чи мобілізують офіцерів запасу: юрист дав відповів

В Україні триває воєнний стан і загальна мобілізація. Однак категорії деякі чоловіки можуть бути звільнені від…

12 хв. ago

Деякі пенсіонери можуть не платити за землю: кого це стосується

Українські пенсіонери мають низку пільг, однією з таких є звільнення від сплати податку за земельні ділянки.…

20 хв. ago

У ТЦК розповіли, хто отримає повістки поштою, незалежно від оновлення даних

Усім військовозобов'язаним передбачене розсилання повісток через пошту. Не має значення чи актуалізували вони свої облікові…

29 хв. ago

Українцям готують революцію у сфері ЖКП: що зміниться

Кабінет міністрів України запускає експериментальний проєкт єдиної платформи для оплати комунальних послуг через смартфон. За…

38 хв. ago

Туристів попередили про нові правила в поїздах Франції: порушникам загрожують великі штрафи

Французький національний залізничний оператор SNCF ввів нові обмеження на розміри валіз і кількість сумок, дозволених для…

46 хв. ago