Коломойського розвеселив вирок судді щодо запобіжного заходу (фото)

Сьогодні, 9 травня Печерський районний суд Києва відправив бізнесмена Ігоря Коломойського під варту без права внесення застави, чим неабияк його розвеселив. Фото з неочікуваною реакцією бізнесмена опублікував фотограф Ян Доброносов.

«Коломойський був сьогодні усміхнений та емоційний. Навіть після оголошення запобіжного, не перестав посміхатись», – йдеться у повідомленні.

фото: Yan Dobronosov/Facebook

Печерський районний суд Києва обрав Ігорю Коломойському запобіжний захід у справі про замовне вбивство юриста Сергія Карпенка. Суд вирішив, що бізнесмен перебуватиме під вартою до 7 липня 2024 року без права внесення застави.

Варто додати, що ув’язнення позначилося на зовнішньому вигляді Коломойського – він помітно схуд, зморшки на його обличчі дещо розгладилися і загалом бізнесмен ніби помолодшав.

Нагадаємо, бізнесмену Ігорю Коломойському повідомили про підозру в організації замовного вбивства директора однієї з юридичних компаній. За даними слідства, підозрюваний, діючи з мотивів особистої помсти, замовив вбивство директора однієї з юридичних компаній за невиконання вимог щодо анулювання та визнання недійсними рішень загальних зборів акціонерів відкритого акціонерного товариства.

Раніше повідомлялося, що у справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ISHR.

У моніторинговому висновку експерти зазначають, що ухвалою слідчого судді Шевченківського районного суду від 27.02.2024, начальника відділу забезпечення досудового слідства СБУ було зобов’язано невідкладно забезпечити проведення повного медичного обстеження Коломойського, надати необхідне лікування, а при встановленні значного погіршення здоров’я забезпечити транспортування до медичного закладу, – проте це рішення не було виконано.

Ольга Степанова

Recent Posts

Підтоплення у Росії: влада Якутії запровадила надзвичайний стан через паводок (фото)

У російській Якутії ввели надзвичайний стан регіонального характеру з 20 травня в Якутії через паводок. За добу до зони…

2 хв. ago

Сталась помилка: працівник роками отримував гроші за догляд за людиною, яка виявилась мертвою

Соціальний працівник, який мав доглядати за пацієнтом, отримав платежі на загальну суму майже 63 000…

10 хв. ago

Кейт Міддлтон знадобилася допомога фахівців, які лікували Папу Римського

Ось уже п'ять місяців увесь світ спостерігає за долею Кейт Мідлтон. Досі до кінця не ясно,…

21 хв. ago

Мобілізація 2024: термін оновлення даних у ТЦК можуть пролонгувати

Новий закон про посилення мобілізації зобов’язує українців за 60 днів оновити свої військово-облікові дані. Однак цей…

29 хв. ago

Іграшка для мільйонерів: у Bugatti випустили 6 реплік легендарних спорткарів Type 35

Ательє The Little Car Company у співпраці з Bugatti випустили шість унікальних автівок з нагоди…

40 хв. ago

Усик піднявся у рейтингу найкращих боксерів світу після перемоги над Ф’юрі

Днями український боксер Олександр Усик переміг британця Тайсона Ф'юрі у 12-раундовому поєдинку. Після цього бою авторитетний журнал…

50 хв. ago