«Укрзалізниця» допомагатиме мобілізувати українців до лав ЗСУ

У Києві, на Центральному залізничному вокзалі, відкрили інформаційний пункт щодо рекрутингу до Збройних сил України. Усю необхідну інформацію там надаватимуть працівники «Укрзалізниці». Про це повідомляє Міністерство оборони.

Пресслужба оборонного відомства запевняє, що такий крок спрямований на максимальне інформування громадян про можливості вступу до Збройних сил.

На Центральному залізничному вокзалі Києва відкрито інформаційний пункт на тему рекрутингу до ЗСУ

«Це є частиною нашої прозорої та ефективної комунікації з громадянами. Ми прагнемо максимально донести інформацію про можливості ефективної допомоги Силам оборони та стимулювати до добровільного залучення на військову службу», – зазначила заступниця міністра оборони Наталія Калмикова.

Як каже член правління «Укрзалізниці», керівник пасажирського напрямку Олександр Перцовський, на Центральному залізничному вокзалі Києва щодня проходить понад 20 тис. людей, тому таке рішення є «природною точкою контакту з українцями, де нам буде зручно інформувати їх про можливості долучитися до лав Сил оборони».

«А для захисників і захисниць, які теж регулярно подорожують нашими поїздами, це сигнал, що ми всі разом працюємо над посиленням нашої армії» – зазначив він.

Нагадаємо, 30 квітня у Києві запрацював Центр рекрутингу до української армії. Як зазначила заступниця міністра оборони Наталя Калмикова до кінця травня має бути відкрито кілька десятків подібних центрів.

Раніше повідомлялося, що у Львові відкрився центр рекрутингу до Сил безпеки та оборони України. Пілотний проєкт рекрутингу до української армії втілюється за співпраці Міністерства оборони України та Львівської міської ради і покликаний побудувати прозору, а також ефективну модель залучення до українського війська.

Ольга Степанова

Recent Posts

Не тільки співробітники ТЦК: хто тепер може вручати повістки – довгий список

Не забудьте, що з 18 травня всі військовозобов'язані повинні оновити свої дані. Деталі щодо того, що прописано…

6 хв. ago

Землю виснажує затяжна магнітна буря: її потужність зросте ще більше

До 21 травня Землю продовжать накривати магнітні бурі, які почалися ще 10 травня та були найсильнішими за…

17 хв. ago

Стане “золотою”? Експерти прогнозують стрімкий ріст тарифу на воду з 1 червня

В Україні останні місяці активно обговорюють подорожчання електроенергії для населення, але з 1 червня 2024 року…

29 хв. ago

Наклали чотири шви: стали відомі подробиці стану здоров’я Усика після перемоги над Ф’юрі

Новоспеченому абсолютному чемпіону світу в надважкій вазі Олександру Усику наклали чотири шви через розсічення над правим оком після перемоги над Тайсоном Ф'юрі. Про…

37 хв. ago

Існує щось гірше: колишній розвідник з Пентагону заявив, що боятись треба не прибульців

Колишній мисливець за НЛО, фізик та розвідник Шон Кіркпатрік, який працював у Пентагоні, занурився в…

48 хв. ago

Штрафи та електронні повістки: у Міноборони дали відповідь на запитання про мобілізацію

У Міністерстві оборони України відповіли на поширені запитання щодо мобільного застосунку "Резерв+" для оновлення даних…

56 хв. ago