Скандал із Bihus.Info: Тищенко заявив, що за журналістами стежили співробітники СБУ

Народний депутат України Микола Тищенко заявив, що за членами команди Bihus.Info стежили співробітники СБУ, а також виступив із підтримкою спецслужби. Відповідне повідомлення він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, звільнений Роман Семенченко є “золотим фондом” СБУ, а щоб виховати професіонала такого рівня, потрібно від 15 до 20 років.

“На догоду наркоманам, горе-розслідувачам звільнено золотий фонд Служби Безпеки України. ФСБ аплодує стоячи. А хто захищатиме державу? Може, ті люди з пакетиками білого порошку? Я хочу підтримати всіх простих чесних правоохоронців. Хлопці, ми всі все розуміємо. Ми з вами”, — підписав відео Тищенко.

Зазначимо, що президент України Володимир Зеленський звільнив начальника Департаменту захисту національної державності СБУ Романа Семенченка в указі №37/2024, опублікованому на сайті Офісу президента.

Нагадаємо, що 16 січня у мережі опублікували відео, на якому показали, як деякі члени команди Bihus.Info нібито вживають наркотики. Крім того, додали аудіозаписи, на яких ці люди домовляються про придбання заборонених речовин. Денис Бігус пояснив, що на відео не журналісти, а деякі оператори, і заявив, що за командою, за попередніми даними, стежили близько року.

Ольга Степанова

Recent Posts

Які топ-10 якостей потрібні комбригу, щоб реально тримати фронт

Які ТОП-10 якостей потрібні комбригу, щоб реально тримати фронт: Стати лідером для тисяч людей, створити…

2 години ago

Будуть ходити пішки? Чи можуть ухилянти втратити можливість керувати автомобілем

В Україні продовжує тривати загальна мобілізація та воєнний стан. Військовозобов'язаними є чоловіки від 18 до 60 років,…

2 години ago

Колишня агентка ЦРУ розповіла, як приховувала від чоловіків, чим заробляє на життя (фото)

Колишня працівниця ЦРУ розповіла, як їй доводилося приховувати свою професію у стосунках. Деталями поділились у виданні Newsweek 1…

2 години ago

Заброньованих чоловіків побільшає: Кабмін різко збільшив норми

Міжвідомча робоча група, яка займається організацією мобілізації військовозобов'язаних держслужбовців та співробітників держпідприємств, одержала дозвіл уряду…

2 години ago

Усі блакитноокі люди родичі один одного: і взагалі вони мутанти

Українці часто кароокі чи чорноокі. Натомість у США блакитні очі має більш ніж кожна четверта людина. У Великобританії…

2 години ago

У США розпочалося будівництво першої «розумної» дороги: які її особливості

Стартап Cavnue розпочав будівництво першої «розумної дороги» в США на тримильній (майже 5 км) ділянці…

2 години ago