Categories: Туризм

Відпочинок у березні: куди в Україні поїхати з дитиною на канікулах

І хоча весняні канікули у школярів не такі тривалі, як хотілося б самим дітям, батьки все ж таки відвезти свою дитину на відпочинок та оздоровлення у цікаві місця.

“Вікна” підготували добірку “відносно безпечних” у нинішній ситуації локацій, які зроблять канікули незабутніми.

У березні ще можна кататися на санках, лижах і сноубордах, адже сніг в Карпатах часом лежить до квітня.

Цікавим дозвіллям в Карпатах також стануть маршрути по гірських хребтах, де можна спостерігати красиві весняні пейзажі, коли вся природа прокидається від зимової сплячки.

Чудовою ідеєю стане організація сімейної фотосесії з дітьми серед приголомшливих весняних пейзажів Карпат.

Активний відпочинок для всієї родини можна організувати в мотузковому парку Буковелі. Тут багато атракціонів на будь-який смак: дерев’яні платформи, мости та гойдалки, тарзанки, канатні переходи, сходи.

Можна відвідати Етно-парк Гуцул ленд, розташований на території Буковелю, за озером Молодості. Етно-парк Гуцул ленд перенесе вас у захопливу історію про життя та побут горян українських Карпат. Це також територія із зоопарком, де живуть у природних умовах свійські, екзотичні, дикі тварини та птахи, від яких будуть у захваті не тільки діти, а й дорослі.

Відвідини Парку Диноляндія в Карпатах зробить вашу подорож казковою і пам’ятною. Адже це перший в Україні Парк живих Динозаврів та Гігантських комах у селі Поляниця, неподалік гірськолижного курорту Буковель. Це такий собі парк роботизованих тварин минулого та сьогодення. Крім того, там безліч атракціонів.

Ще одна чудова місцина, яка порадує діток: Гедзьо парк легед Яремче.

Окрім того, можна відвідати чудові історичні міста: Львів, Івано-Франківськ, Ужгород, Луцьк, Кам’янець-Подільський, Чернівці, Тернопіль. Там є багато чудових місць для розваг та відпочинку.

Якщо є потреба в оздоровленні, можна побувати в місцях термальних вод — Моршин, Трускавець, Велятино, Косино, Берегово, Нижнє Солотвино.

Відвідайте з дітьми Зоопарк Лімпопо у Львівській області в селі Мединичі. Діти будуть у захваті від спілкування з тваринами та зможуть активно відпочити на атракціонах.

Незабутні враження залишать відвідини Парку історії Землі в с. Підгір’я Івано-Франківської області. У Парку історії Землі “ожили” в скульптурах доісторичні тварини, які населяли нашу планету з від Кайнозойської ери і до Льодовикового періоду. Крім скульптур, тут також є вольєри з живими левами, тиграми, страусами, музей Цивілізації, спортивний та ігрові майданчики, Портал Майбутнього, фуд-корт, які не залишать ваших дітей байдужими.

Ольга Степанова

Recent Posts

Ще один російський НПЗ зупинив переробку нафти після успішної атаки українских дронів

Туапсинський НПЗ компіанії Роснєфть зупинив переробку нафти внаслідок пожежі, яка сталася після атаки безпілотних літальних…

15 години ago

В Україні випробували унікальний дрон: невидимий для мін

Днями представники силових структур, технічні фахівці і потенційні експлуатанти протестували дрон, який може суттєво допомогти…

20 години ago

Захід зупинить Путіна, якщо він зважиться на ядерний удар – Маломуж

Колишній голова Служби зовнішньої розвідки України, генерал армії України Микола Маломуж спрогнозував, як перспектива проведення Росією навчань…

20 години ago

Прогноз погоди на вихідні 18–19 травня: бувало і тепліше

За даними Sinoptik.ua, у більшості регіонів України після затяжного періоду прохолоди нарешті потеплішає, тож можна…

20 години ago

Вибори в США: американці ненавидять політику Байдена, а Трампа як особистість

Видання The Hill пише про те, що президент Джо Байден непопулярний серед виборців. Жодне опитування…

2 дні ago

Прибуток найбільших банків Росії впав

Найбільші банки Росії почали сильніше відчувати на собі санкції за війну в Україні: прибуток 20…

2 дні ago