Categories: Туризм

Найкращі міста світу для вечірок: куди поїхати фанатам нічного відпочинку

Насичене нічне життя – досить важливий нюанс, коли ви плануєте відпустку. Якщо, звісно, вам насамперед подобається танцювати та веселитись на вечірках.

Видання Time Out вирішило з’ясувати, в яких точках світу тусовщики точно не будуть розчаровані. Воно опитало тисячі людей по всьому світ про їхні враження. Список формувався за двома критеріями – насиченість нічного життя та його доступність. І ось який рейтинг з цього вийшов.

Ріо-де-Жанейро, Бразилія

Ріо назвали найкращим місцем для вечірок більшість учасників опитування. Його жива музика, танцювальні зали та богемні бари викликають захоплення у рейверів.

Маніла, Філіппіни

Столиця острівної держави дещо непроста з точки зору логістики. Але її безумовними плюсами є дешевизна, насичене клубне життя і ще нічні продуктові ринки зі смачною вуличною їжею.

Берлін, Німеччина

Із європейських міст пальму першості утримує німецька столиця. Сюди повернулись рейви на відкритому повітрі. А ще тут проводять вечірки на будь-який смак.

Гвадалахара, Мексика

За насиченістю нічного життя це мексиканське місто опинилось на першому місці. Від танців під відкритим небом до крихітних джазових барів – тут є все. Але на вхід доведеться витратитись.

Остін, Техас, США

Столицю Техасу також називають столицею музики. Тому вона і опинилась найвище серед усіх американських міст. Особливо експерти радять відвідати гамірні 6 вулицю та Конгрес-авеню.

Лагос, Нігерія

Якщо ви любите танці під афробіт, вам сюди. Саме з Нігерії походить цей стиль музики. Любителі вечірок обожнюють, що тут проводять заходи присвячені місцевій традиційній культурі разом із ультрасучасними вечірками.

Роттердам, Нідерланди

У цьому місті одні з найдоступніших вечірок. І хоча тут можна всюди почути музику техно, також Роттердам називають одним з найзатишніших міст для відпочинку.

Манчестер, Велика Британія

Північне британське місто заслужило статус легендарного завдяки своїм вечіркам. Зараз клубне життя Манчестера зазнає змін – зосереджується на менших і простіших майданчиках. Зате в ньому з’являється більше автентичності.

Будапешт, Угорщина

Місцеві жителі не можуть вибрати один найкращий клуб міста – їх тут безліч. На додачу до гучних вечірок багато де ви отримаєте також розкішний вигляд на старовинний центр Будапешта.

Аккра, Гана

Столиця Гани розташована на морському узбережжі – ідеальне місце для нічного життя. А ще Аккру описують, як досить безпечний вибір для любителів потусуватись.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

2 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

2 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

2 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

3 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

3 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

3 години ago