Categories: Туризм

Найкращі міста світу для вечірок: куди поїхати фанатам нічного відпочинку

Насичене нічне життя – досить важливий нюанс, коли ви плануєте відпустку. Якщо, звісно, вам насамперед подобається танцювати та веселитись на вечірках.

Видання Time Out вирішило з’ясувати, в яких точках світу тусовщики точно не будуть розчаровані. Воно опитало тисячі людей по всьому світ про їхні враження. Список формувався за двома критеріями – насиченість нічного життя та його доступність. І ось який рейтинг з цього вийшов.

Ріо-де-Жанейро, Бразилія

Ріо назвали найкращим місцем для вечірок більшість учасників опитування. Його жива музика, танцювальні зали та богемні бари викликають захоплення у рейверів.

Маніла, Філіппіни

Столиця острівної держави дещо непроста з точки зору логістики. Але її безумовними плюсами є дешевизна, насичене клубне життя і ще нічні продуктові ринки зі смачною вуличною їжею.

Берлін, Німеччина

Із європейських міст пальму першості утримує німецька столиця. Сюди повернулись рейви на відкритому повітрі. А ще тут проводять вечірки на будь-який смак.

Гвадалахара, Мексика

За насиченістю нічного життя це мексиканське місто опинилось на першому місці. Від танців під відкритим небом до крихітних джазових барів – тут є все. Але на вхід доведеться витратитись.

Остін, Техас, США

Столицю Техасу також називають столицею музики. Тому вона і опинилась найвище серед усіх американських міст. Особливо експерти радять відвідати гамірні 6 вулицю та Конгрес-авеню.

Лагос, Нігерія

Якщо ви любите танці під афробіт, вам сюди. Саме з Нігерії походить цей стиль музики. Любителі вечірок обожнюють, що тут проводять заходи присвячені місцевій традиційній культурі разом із ультрасучасними вечірками.

Роттердам, Нідерланди

У цьому місті одні з найдоступніших вечірок. І хоча тут можна всюди почути музику техно, також Роттердам називають одним з найзатишніших міст для відпочинку.

Манчестер, Велика Британія

Північне британське місто заслужило статус легендарного завдяки своїм вечіркам. Зараз клубне життя Манчестера зазнає змін – зосереджується на менших і простіших майданчиках. Зате в ньому з’являється більше автентичності.

Будапешт, Угорщина

Місцеві жителі не можуть вибрати один найкращий клуб міста – їх тут безліч. На додачу до гучних вечірок багато де ви отримаєте також розкішний вигляд на старовинний центр Будапешта.

Аккра, Гана

Столиця Гани розташована на морському узбережжі – ідеальне місце для нічного життя. А ще Аккру описують, як досить безпечний вибір для любителів потусуватись.

Ольга Степанова

Recent Posts

WSJ: Путін перебуває під тиском

За кілька місяців до «інавгурації» президента Володимира Путіна у травні 2024 року представники Міноборони РФ…

21 хв. ago

Експертка спрогнозувала, яким буде курс долара до кінця року

Фінансова експертка Олена Сосєдка розповіла, що фінансова підтримка Міжнародного валютного фонду допоможе стабілізувати ситуацію на…

36 хв. ago

В Ірпені з п’ятого поверху гуртожитку вистрибнув голий чоловік. ВІДЕО

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали. За даними очевидців, після падіння «трюкач» вижив, але зламав кінцівки.…

51 хв. ago

Стало відомо, яким буде щомісячний платіж за економічне бронювання від мобілізації

Щомісячний платіж за економічне бронювання від служби в українській армії складатиме для чоловіків 20-30 тисяч гривень. Про…

1 годину ago

Повістки в Україні вручатимуть по-новому: що хочуть змінити

В Україні продовжується процес вручення повісток військовозобов'язаним чоловікам через повномасштабну війну. Наразі цей документ можуть виписати у…

1 годину ago

Хризантеми восени: як правильно висаджувати квіти

Хризантеми вважаються окрасою будь-якої ділянки. Коли вже все відцвіло, вони можуть бути яскравим промінцем на…

1 годину ago