Categories: Туризм

Гарно і доступно: де відпочити у Європі, щоб не витратити усіх грошей

Європа – це континент, що пропонує безліч можливостей для відпочинку. Крім того, чимало міст і регіонів можуть бути привабливими не лише завдяки своїй культурній та історичній спадщині, але й завдяки доступним цінам.

В сучасному світі ціни іноді сягають небачених висот. Тому Express поділився напрямками, які є ідеальними для бюджетної відпустки.

Португалія

Португалія вже давно зарекомендувала себе як популярне місце для відпочинку завдяки своїм сонячним пляжам і приємному клімату. Забронювавши тижневу відпустку в Алгарве заздалегідь, ви можете заощадити до 228 доларів. Найвигідніше бронювати місця приблизно за вісім місяців до планованого відпочинку, щоб отримати найкращі пропозиції.

Алгарве, розташоване на південному узбережжі Португалії, пропонує різноманітні розваги, від історичних міст до прекрасних пляжів. Албуфейра та Віламура також є відомими туристичними центрами, що забезпечують чудові умови для відпочинку.

Італія

Італія – це не тільки країна з багатою історією та культурною спадщиною, але й економічно вигідна для туристів, які бронюють відпустку заздалегідь. Сицилія, зокрема, є одним з найбільш бюджетних напрямків. Забронювавши поїздку на цей острів приблизно за вісім місяців, ви можете зекономити до 440 доларів.

Сицилія пропонує безліч культурних пам’яток, чудові пляжі та привабливі міста, такі як Палермо, що дозволяє насолодитися справжнім італійським життям.

Хорватія

Хорватія – це східноєвропейська перлина, яка вабить туристів своїм узбережжям, історичними пам’ятками та жвавим нічним життям. Раннє бронювання може зекономити вам до 124 доларів. Грудень – ідеальний час для планування поїздки на наступний рік.

Хорватія славиться своїми приголомшливими пляжами і численними островами, такими як Хвар. Історичні міста Спліт і Дубровник також пропонують безліч цікавих місць для відвідування.

Балеарські острови

Балеарські острови, розташовані біля узбережжя Іспанії, залишаються популярним напрямком для туристів. Майорка та Ібіца пропонують різноманітні варіанти для відпочинку, від спокійних пляжів до жвавих нічних клубів.

Забронювавши відпустку завчасно, ви зможете насолодитися відпочинком на цих островах за доволі вигідною ціною. Влітку температура тут завжди тепла, а кількість розваг задовольнить будь-які вподобання.

Канарські острови

Канарські острови, такі як Лансароте, Тенеріфе та Гран-Канарія, популярні серед туристів завдяки своїм природним пам’яткам і ідеальним умовам для відпочинку. Хоча зекономити тут на ранньому плануванні можна не так багато – близько 17 доларів – ці острови все ж варто розглянути для проведення бюджетної відпустки.

Від вулканів Лансароте до пляжів з чорним піском Фуертевентура, Канарські острови пропонують унікальні природні краєвиди і незабутні враження.

Ольга Степанова

Recent Posts

Перший в історії запис моменту смерті людини показав, якими можуть бути наші останні думки

Перший в історії запис того самого моменту, коли людина помирає, показав, якими можуть бути наші…

10 секунд ago

Земля нагрівається зсередини. Озера по всьому світу закиплять: хто постраждає першим

Кліматична криза, що нависла над Землею, призвела до того, що світ зіткнувся з неймовірними температурами…

9 хв. ago

“Нашого чемпіона відпустили”: Зеленський зробив заяву щодо затримання Усика

Президент України Володимир Зеленський прокоментував затримання боксера Олександра Усика в аеропорту у Кракові (Польща).  "Поговорив телефоном з…

14 хв. ago

Мобілізацію до 25 років зупинять: у Раді пояснили, як саме

Верховна Рада незабаром розгляне законопроєкт, що заборонить мобілізацію колишніх обмежено придатних до 25 років. Про це сказав голова…

23 хв. ago

Повітряний бій буде програно: експерт розкритикував озброєння українських F-16

Важливою є не кількість літаків, які Україна отримала від союзників, а якість їх озброєння та обладнання, яке встановлене на…

32 хв. ago

Президент Бразилії “образився” на критику від Зеленського і зробив гучну заяву

Президент Бразилії Лула да Сілва заявив, що у війні РФ проти України він "не може…

41 хв. ago