Categories: Туризм

Ціни злетять до небес: туристів застерегли від авіаперельотів у кілька дат 2024 року

Традиційно в грудні люди більше подорожують – хтось мчить до своїх родин, щоб разом відсвяткувати Різдво і Новий рік, а хтось просто хоче влаштувати собі невелику відпустку, скориставшись додатковими святковими вихідними. Такий підвищений ажіотаж неминуче підвищує ціни на авіаквитки в найбільш “гарячі” дні.

У 2024 році, за словами експертів із подорожей із компанії з організації індивідуального відпочинку Adventure Life, найдорожчими будуть авіаквитки на понеділок, 16 грудня, і п’ятницю, 20 грудня.

За їхніми словами, ці дати, найімовірніше, будуть найбільш завантаженими в аеропортах, а “ціни можуть злетіти через високий попит”. Замість цього вони запропонували запланувати виліт на понеділок, 23 грудня, коли “ціни, як правило, знижуються”. Період з 28 по 31 грудня “також має тенденцію бути менш дорогим”, ніж інші періоди близько до Різдва.

“Хоча деякі мандрівники вважають, що переліт на Різдво – це спосіб заощадити гроші, це не завжди так, тому що у багатьох людей виникла така ж думка”, – цитує фахівців з організації подорожей видання Daily Mail.

При цьому туристам, які не так прив’язані до конкретних дат, рекомендують розглянути можливість поїздки трохи раніше в грудні або навіть наприкінці листопада.

“Ви не тільки можете отримати вигідні пропозиції щодо авіаквитків, а й багато напрямків уже прикрашені різдвяними прикрасами до кінця листопада, що дасть вам змогу насолодитися святковими урочистостями без натовпу”, – додають експерти.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Стало відомо, коли червоні магнітні бурі припинять лупити по Землі

У п'ятницю, 20 вересня триває магнітна буря силою у сім балів. Геомагнітний шторм червоного рівня небезпечності, що…

17 секунд ago

“Показники зростають з місяця в місяць”: в Україні набирає обертів добровільна мобілізація

Щомісяця в Україні добровільно мобілізуються в середньому 6,5 тисяч громадян. Про це 20 вересня заявив Уповноважений представник Міністерства оборони…

9 хв. ago

Красива губернаторка: чиновниця змусила шістдесят підлеглих займатися з нею коханням

Китайська 52-річна чиновниця Чжун Ян, сумно відома тим, що мала 58 коханців, виявилася корупціонеркою і загриміла за…

18 хв. ago

F-16 розбився через уламки ракети РФ: аналітики отримали нові дані про авіакатастрофу

Американський винищувач F-16 міг втратити керування через уламки російської ракети, які пошкодили двигун і систему керування.…

26 хв. ago

Учені через 5 років знайшли епіцентр поширення COVID-19: названо всіх “підозрюваних”

Поки у світі поширюється новий варіант COVID, вчені провели детальний аналіз генетичного матеріалу, взятого за допомогою…

36 хв. ago

Мобілізація в Україні — чи може отримати відстрочку 50-річний студент

В Україні немає вікових обмежень для отримання освіти. Тому навіть 50-річний або старший студент може мати…

46 хв. ago