Categories: Туризм

Купувала тільки продукти: туристка безкоштовно жила 2 місяці на райському острові (фото)

27 річна Сірірат Ненсевич з Німеччини провела два місяці на 18-акровому острові Гарбуза на Великому Бар’єрному рифі біля узбережжя Квінсленда (Австралія). В обмін на безкоштовне житло вона працювала 24 години на тиждень, займаючись прибиранням, садівництвом і роботою бармена на еко-курорті. Про це пише Daily Star.

Мандрівниця проводила час лежачи в гамаку і гуляючи незайманими пляжами. Дівчині вдавалося витрачати всього 400 австралійських долара (11 тисяч гривень) на місяць, оплачуючи тільки продукти і телефонний рахунок.

“Я накопичив достатньо грошей тільки на квиток на літак до Австралії. І мені вдалося жити на прекрасному острові, працюючи всього 24 години на тиждень за житло і додаткову плату в розмірі понад 800 доларів (22 тисячі гривень) раз на два тижні. Люди були настільки відкритими, і в них був чудовий баланс між роботою та особистим життям”, — розповіла Сірірат.

Дівчина витрачала гроші тільки на їжу та оплату телефонного рахункуФото: SWNS

У лютому, після закінчення навчання в коледжі моди The Hochschule Mittweida, дівчина залишила Німеччину і полетіла в Брисбен, Австралія. Вона подорожувала за робочою візою для відпочивальників, що діє до 12 місяців, і намагалася продовжити її. Під час пошуку роботи Сірірат часто досліджувала невеликі острови біля південного узбережжя. Саме під час однієї з таких поїздок вона натрапила на Pumpkin Island на “Google Maps”.

“Я все ще шукала роботу для продовження візи, тож, коли я знайшла Island, я пошукала інформацію в Інтернеті та виявила, що в них є офіційна сторінка для подачі заяв на роботу. Я одразу ж подала заявку онлайн, надіславши своє резюме та контактну форму, і за два дні дізналася, що мене взяли”, — згадує туристка.

Туристка проводила час лежачи в гамаку і гуляючи незайманими пляжамиФото: SWNS

У травні Сірірат переїхала на екокурорт і приступила до своєї нової роботи.

“Я пам’ятаю, як приїхала маленьким човном разом із людьми, які відвідували острів у перший день, і мені довелося вивантажувати їхній багаж. Він був дуже маленьким, на ньому постійно мешкали тільки менеджери і двоє колишніх робітників. Решта людей були просто гостями, які прибували на човні раз на тиждень”, — зазначила дівчина.

Більшу частину часу на острові дівчина просто відпочивалаФото: SWNS

В обмін на 24 години роботи протягом п’яти днів Сірірат отримала безкоштовне житло на острові. Воно являло собою невелику кімнату з двоспальним ліжком і ванною.

“Іноді ми працювали по 10 годин на зміну, іноді — лише по чотири. Більшу частину часу на острові я просто відпочивала, лежала в гамаку, плавала і каталася на байдарці. Мені привозили продукти на човні раз на тиждень — на тому ж човні, який возив гостей на острів. Решту грошей я відкладала або витрачала на речі, які мені подобалися”, — додала вона.

Романчук Микола

Recent Posts

Водіям дали всього 10 днів: як уникнути неочікуваних штрафів

Все більше водіїв в Україні встановлюють газобалонне обладнання (ГБО) на свої автомобілі, незважаючи на зростання…

9 секунд ago

Байден надихає Путіна і лякає “слабкодухих” на кшталт Шольца, – The Economist

Американське вето на глибокі удари по РФ надихає Володимира Путіна на продовження агресії і одночасно розхолоджує…

22 хв. ago

Тепер будемо ховатись не від ТЦК, а від поштарів: українцям почали масово розсилати повістки

17 вересня відбулася перша в Україні централізована розсилка повісток у електронному форматі. Як повідомляє Ukrainian…

26 хв. ago

“Корисний і не містить калорій”: Мішель Обама випустила безалкогольний напій

У мережі став вірусним відеоролик за участю Мішель Обами. Покупці одного з магазинів самообслуговування торгової мережі…

29 хв. ago

У Москві в руках чоловіка вибухнув ґаджет під час атаки на “Хезболлу”

У середу, 18 вересня, коли в Лівані відбулася друга хвиля вибухів пристроїв зв’язку, внаслідок якої…

46 хв. ago

Тарифи на воду в Україні можуть зрости: що про це відомо

В Україні існує необхідність у збільшенні тарифів на водопостачання та водовідведення.  Про це повідомив президент Асоціації, заступник гендиректора "Київводоканалу"…

53 хв. ago