Categories: Туризм

Жінка подорожує світом і живе в елітних апартаментах, не витрачаючи ані копійки

Блогерка на ім’я Ем знайшла спосіб подорожувати по світу, зупиняючись у розкішних квартирах та будинках, і не витрачаючи при цьому жодної копійки на житло.

Ем використовує спеціальний сервіс під назвою TrustedHousesitters, який з’єднує власників будинків і домашніх тварин із перевіреними доглядачами.

За допомогою цього сервісу, Ем вже встигла відвідати дев’ять країн, доглядаючи за домашніми тваринами та отримуючи безкоштовне житло в розкішних умовах. Наприклад, вона зупинялась у квартирі в Дубаї з басейном на даху та чудовим видом на сад, що було для неї абсолютно безкоштовно.

мандрівники

TrustedHousesitters — це глобальна служба, яка допомагає власникам знайти доглядачів для їхнього житла та домашніх тварин на час їхньої відсутності.

Проживання насправді є безкоштовним, але для користування сайтом необхідно придбати підписку – від £99 до £199 на рік. Проте ця сума здається незначною в порівнянні з тим, скільки б коштувало орендувати апартаменти в місцях, таких як Дубай, Гонконг або Південна Африка.

Що цікаво, сайт дозволяє подорожувати навіть з дітьми, що робить його ідеальним для сімейних поїздок. Ем зазначає, що власники часто відкриті до такого варіанту, якщо ви попередньо домовитесь.

Завдяки своєму блогу, Ем привернула увагу багатьох мандрівників, які тепер також хочуть скористатися цим способом подорожей.

Ольга Степанова

Recent Posts

У небі залишаться тільки супутники Ілона Маска: Starlink відріже Землю від решти Всесвіту

Учені з Нідерландів стверджують, що радіохвилі від зростаючої мережі супутників Ілона Маска можуть назавжди закрити…

49 хв. ago

Швейцарія може запровадити платіжні картки для біженців

Парламент Швейцарії підтримав створення платіжної системи для прохачів притулку на основі спеціальних дебетових карток. Йдеться…

51 хв. ago

Механік назвав “ахіллесову п’яту” французьких автомобілів: чому краще про них забути

Існує серйозна проблема, з якою люди стикаються знову і знову, коли купують французькі автомобілі, пише Express, поділившись…

53 хв. ago

Ненависть зашкалює: у Львові ТЦКашники ногами мобілізували перехожого

Скандали з представниками ТЦК виникають у різних куточках України. Однак саме на Західній Україні вони "найяскравіші" і…

54 хв. ago

Нідерланди повернуть українських чоловіків призовного віку

Прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схоф пообіцяв знайти важелі, які допоможуть повернути додому військовозобов’язаних українських чоловіків Прем'єр-міністр Нідерландів…

57 хв. ago

Ізраїль 15 років готував таємну операцію з підриву пейджерів у Лівані

Ізраїль протягом 15 років планував та здійснював операцію з підриву пейджерів у Лівані. Для цього використовувалися…

58 хв. ago